pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Duonos kepyklos Lietuvoje: kelionė po kvapų ir skonių pasaulį

Duonos kepyklos Lietuvoje: kelionė po kvapų ir skonių pasaulį

Cukraus Pasta Depiliacijai: Pasigaminkite Namuose Lengvai

Cukraus Pasta Depiliacijai: Pasigaminkite Namuose Lengvai

Lietuviška juoda duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Lietuviška juoda duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Toliaregystė: Liaudies Medicina ir Regėjimo Priežiūra

Toliaregystė: Liaudies Medicina ir Regėjimo Priežiūra

Gardus obuolių pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Gardus obuolių pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Valgyti Tik Po Šešių: Mitai ir Faktai

Valgyti Tik Po Šešių: Mitai ir Faktai

Grybai su bulvėmis: receptai ir gaminimo būdai

Grybai su bulvėmis: receptai ir gaminimo būdai

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija

Pusryčiai Kinijos traukiniuose

Pusryčiai Kinijos traukiniuose

Kvietinių bandelių receptai: nuo tradicinių iki modernių

Kvietinių bandelių receptai: nuo tradicinių iki modernių

Kaip pasigaminti lydytą sviestą Ghi namuose

Kaip pasigaminti lydytą sviestą Ghi namuose

Jautienos Karpačio Receptas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Jautienos Karpačio Receptas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Vištienos šaltiena: tradicinis receptas ir patarimai

Vištienos šaltiena: tradicinis receptas ir patarimai

Lazdyno Riešutų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Lazdyno Riešutų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Skanių Jautienos Patiekalų Receptai Orkaitėje

Po 1val mėsą ir bulves atidengiu nukerpu pusę kepimo popieriaus lapo ir šaunu atgal į įkaitintą 200C orkaitę, kepsiu 20-30min su ventiliatoriaus funkcija jei tokios nėra kepkite viršus apačia be vėjelio.

Skanių Jautienos Patiekalų Receptai Orkaitėje

Kaip Valgyti Česnaką Naudingai: Patarimai ir Receptai

Kaip Valgyti Česnaką Naudingai: Patarimai ir Receptai

Kiek laiko virškinama žuvis ir kiti maisto produktai?

Kiek laiko virškinama žuvis ir kiti maisto produktai?

Anoreksijos Mitybos Planas: Kelias į Sveikimą

Anoreksijos Mitybos Planas: Kelias į Sveikimą

Cezario Salotos: Receptai Mažoms Porcijoms

Cezario Salotos: Receptai Mažoms Porcijoms