
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Arba jei laikas spaudžia ir norisi valgyti iš šaldytuvo išimtą formą dėkite į būtinai šaltą orkaitę, nustatykite 180 laipsnių temperatūrą ir apkepą kepkite 30-40 minučių orkaitė kaisdama, sušildys kepimo indą palaipsniui, bet tai užtruks kiek ilgiau.
Juos galima ruošti su šokolado, riešutų kremo, vaisių, uogienių įdarais ar įdaryti mėsa, kumpiu, žinoma, sūriu, kiaušiniu, gardinti žolelėmis, salsa ar kuo tik dar sugalvosite.