pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos kumpio guliasas - Gaminame skanų ir švelnų patiekalą!

Ruošdami klasikinį kiaulienos guliašą, atsiminkite porą pagrindinių savybių pakepinkite svogūną ant stiprios ugnies, tada jis suteiks mėsai daugiau skonio.

Kiaulienos kumpio guliasas - Gaminame skanų ir švelnų patiekalą!

Antis su raugintais kopūstais: tradicinis ir gardus receptas

Antis su raugintais kopūstais: tradicinis ir gardus receptas

Kokosų Aliejus Lieknėjimui: Tyrimai ir Faktai

Kokosų Aliejus Lieknėjimui: Tyrimai ir Faktai

Šviežių Morkų Salotų Receptai: Klasika ir Modernumas

Šviežių Morkų Salotų Receptai: Klasika ir Modernumas

Naminiai Kibinai su Varškės ir Špinatų Įdaru: Žingsnis po Žingsnio

Naminiai Kibinai su Varškės ir Špinatų Įdaru: Žingsnis po Žingsnio

Ruginiai miltai: geriausi receptai duonai, blynams ir ne tik

Ruginiai miltai: geriausi receptai duonai, blynams ir ne tik

Receptai iš moliūgo ir cukinijos

Receptai iš moliūgo ir cukinijos

Paprasti tortai: Saldus desertas be didelių pastangų

Paprasti tortai: Saldus desertas be didelių pastangų

Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas

Šaltalankių aliejus: savybės ir naudojimas

Šaltalankių aliejus: savybės ir naudojimas

Šiuolaikinių paauglių mitybos įpročiai ir tradiciniai lietuvių kulinarijos papročiai

Šiuolaikinių paauglių mitybos įpročiai ir tradiciniai lietuvių kulinarijos papročiai

Tobuli makaronai: geriausi receptai kiekvienai dienai

Tobuli makaronai: geriausi receptai kiekvienai dienai

Kaip iškepti keksiukus, kad jie nesukristų: patarimai ir gudrybės

Kaip iškepti keksiukus, kad jie nesukristų: patarimai ir gudrybės