pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Makaronai su padažu: nuo klasikos iki eksperimentų

Makaronai su padažu: nuo klasikos iki eksperimentų

Ūkininkas parduoda mėsą

Aš vištas auginu, paskerdžiu, nupešu, o dukra Rasa jas ir kiaušinius dukart per savaitę veža parduoti į Vilnių Žvėryno ir Pašilaičių ūkininkų turgelius.

Ūkininkas parduoda mėsą

Gaivios kiniškų kopūstų salotos: paprasti receptai

Gaivios kiniškų kopūstų salotos: paprasti receptai

Elipsinis Treniruoklis: Kalorijų Kiekis ir Nauda

Elipsinis Treniruoklis: Kalorijų Kiekis ir Nauda

Plėšytos Kiaulienos (Pulled Pork) Receptai

Plėšytos Kiaulienos (Pulled Pork) Receptai

Kalakuto Sriuba su Makaronais ir Bulvėmis: Tradicinis Receptas

Kalakuto Sriuba su Makaronais ir Bulvėmis: Tradicinis Receptas

Hidrolizuotas žuvų kolagenas: nauda, tipai ir vartojimo rekomendacijos

Hidrolizuotas žuvų kolagenas: nauda, tipai ir vartojimo rekomendacijos

Aliejus kepenims valyti: nauda ir kaip tai veikia

Aliejus kepenims valyti: nauda ir kaip tai veikia

Žiedinių Kopūstų Omletas Orkaitėje: Lengvas ir Maistingas Receptas

Žiedinių Kopūstų Omletas Orkaitėje: Lengvas ir Maistingas Receptas

Sausainių receptai: nuo tradicinių iki modernių interpretacijų

Sausainių receptai: nuo tradicinių iki modernių interpretacijų

Įdaryta višta su kepenėlėmis ir slyvomis: gardus receptas

Įdaryta višta su kepenėlėmis ir slyvomis: gardus receptas

Vištiena Kinietiškai: Populiariausi Receptai Jūsų Stalui

Vištiena Kinietiškai: Populiariausi Receptai Jūsų Stalui

Avižiniai Dribsniai: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Avižiniai Dribsniai: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Vištienos Krūtinėlės Šventiški Receptai: Idėjos Jūsų Kalėdų Stalui

Vištienos Krūtinėlės Šventiški Receptai: Idėjos Jūsų Kalėdų Stalui

Migdolų aliejaus naudojimas grožiui puoselėti

Migdolų aliejaus naudojimas grožiui puoselėti

Kepsnys ir Pjausnys: Skirtumai ir Tinkamas Mėsos Termometras

Kepsnys ir Pjausnys: Skirtumai ir Tinkamas Mėsos Termometras

Rauginti kopūstai su dešrelėmis ir bulvėmis: receptai

Rauginti kopūstai su dešrelėmis ir bulvėmis: receptai