
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Kol vištiena kepa, smulkiai supjaustykite 150 gramų raudonųjų vynuogių, 1 4 raudonojo svogūno, vieną vidutinį arba pusę ilgojo agurko, dvi saujeles petražolių, tris lapus Iceberg salotos ir 30 gramų migdolų.
Labai skanus, labai kreminis jautienos kepenėlių troškinys su nuostabiai kvapniu padažu, prie kurio labai tinka bulvių košė ar ryžiai, nes padažas toks skanus, kad jį norės suvalgyti iki paskutinio lašelio.