pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Makaronų Tiltų Čempionatai: VGTU Indėlis ir Moksleivių Pasiekimai

Makaronų Tiltų Čempionatai: VGTU Indėlis ir Moksleivių Pasiekimai

Greitai Paruošiami Sausainiai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Greitai Paruošiami Sausainiai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Noras Valgyti Žemę: Kas Tai?

Noras Valgyti Žemę: Kas Tai?

Kiaulienos liežuvis: virimo laikas greitpuodyje ir ne tik

Kiaulienos liežuvis: virimo laikas greitpuodyje ir ne tik

Arbata mažinanti organizmo rūgštingumą

Arbata mažinanti organizmo rūgštingumą

Žuvų taukai ir vitaminas D: lengvos depresijos tyrimai ir nauda

Žuvų taukai ir vitaminas D: lengvos depresijos tyrimai ir nauda

Prieskoniai mėsos marinavimui: receptai ir patarimai

Prieskoniai mėsos marinavimui: receptai ir patarimai

Suntago vandens parko pietų meniu: gardūs patiekalai ir gaivinantys gėrimai

Suntago vandens parko pietų meniu: gardūs patiekalai ir gaivinantys gėrimai

Maskarponės tortas su sausainiais: lengvas ir greitas receptas

Maskarponės tortas su sausainiais: lengvas ir greitas receptas

Jautienos antrekotas orkaitėje - skanus ir paprastas receptas

Standartiniam 2,5 cm storio steikui kepimo laikas yra maždaug toks medium rare vidutiniškai iškepęs kiekvienai pusei skiriame 3-4 minutes, jei norim geriau iškepusio 5 minutes.

Jautienos antrekotas orkaitėje - skanus ir paprastas receptas

Virtas kumpis su kaulu: receptai ir patarimai

Virtas kumpis su kaulu: receptai ir patarimai

Douglas Kūno Aliejus: Privalumai ir Naudojimas

Douglas Kūno Aliejus: Privalumai ir Naudojimas

Kaip Kepti Šaldytus Baravykus: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Šaldytus Baravykus: Patarimai ir Receptai

Sprandinė: kepimo paslaptys ir gardūs marinatai

Sprandinė: kepimo paslaptys ir gardūs marinatai

Vegetarinė mityba sportuojant: nauda ir rizika

Vegetarinė mityba sportuojant: nauda ir rizika

Avokado Sumuštinių Receptai: Greiti, Sotūs ir Maistingi Pietūs

Avokado Sumuštinių Receptai: Greiti, Sotūs ir Maistingi Pietūs

Mielinis bandelių pyragas su aguonomis: receptas

Mielinis bandelių pyragas su aguonomis: receptas