pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Obuolių pyragas su baltuoju šokoladu: gardus receptas

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti - pyragaičių, pyragų ar duonos - pas mus surasite daugybę receptų. Pristatome jums nuostabų obuolių pyrago su baltuoju šokoladu receptą, kuris pradžiugins jūsų artimuosius ir draugus.

Ingredientai

Pyragui su varške, baltuoju šokoladu ir obuoliu reikės:

  • Tešlai padui:
    • 50 g minkšto sviesto
    • 30 g cukraus
    • 1 (M) kiaušinis
    • 65 g miltų
    • 1/3 a. š. kepimo miltelių
    • 25 ml pieno
  • Įdarui:
    • 250 g kreminės varškės
    • 100 ml grietinėlės
    • 2 kiaušiniai
    • 100 g baltojo šokolado
    • Vanilės
    • 10 g krakmolo
    • Cukraus pagal skonį
    • 1 obuolys (nuluptas svėrė 160 g)
  • Trupiniams:
    • 40 g šalto sviesto
    • 40 g cukraus
    • Apie 80 g miltų

Paruošimo būdas

Tešla

  1. Sviestą, cukrų ir kiaušinį išplakti.
  2. Pilti pieną, berti miltus su kepimo milteliais, dar trumpai paplakti iki vientisos masės.
  3. Supilti į torto formą (dugną iškloti kepimo popieriumi) ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 10 min.

Per tą laiką paruoškite varškės įdarą.

Varškės įdaras

  1. Varškę, kiaušinius, grietinėlę, vanilę, cukrų ir krakmolą išplakti.
  2. Tada įmaišyti išlydytą šokoladą ir supilti paruoštą įdara į torto formą.
  3. Vėl dėti į orkaitę ir kepti apie 20 min.

Tuo tarpu pasiruoskite trupinius ir obuolį.

Obuoliai ir trupiniai

  1. Obuolį nulupti, supjaustyti mažais gabalėliais, apšlakstyti citrinos sultimis.
  2. Trupiniai: Sviestą, cukrų ir miltus sutrinti į trupinius.
  3. Praėjus 20 min. ant varškės sluoksnio sudėti obuolius, ant viršaus užbarstyti trupinius ir toliau kepti apie 30-35 min.
  4. Likus 10-15 min.

Kiti receptai su baltuoju šokoladu

Štai keletas kitų receptų, kuriuose galite panaudoti baltąjį šokoladą:

  • Šokoladiniai triufeliai:

    Baltąjį šokoladą ištirpinti, triufelius miškyti jame. Iš likusio baltojo šokolado lieti "rankytes" ant kepimo popieriaus, kol sustings. Jas susmeigti į triufelius.

  • Kokteilis su bananais ir obuoliais:

    Šaltą pieną, bananų gabaliukus, šokoladą, juoduosius serbentus suplakti su blenderiu. Kokteilinių taurių kraštus įmerkti į braškių sirupą, po to į kokoso drožles. Supilstyti kokteilį į taures, apibarstyti kokoso drožlėmis.