Vištienos krūtinėlės su sūriu ir šonine
Ar žinote, kaip pasigaminti vištienos krūtinėlę su sūriu ir šonine? Paprastas ir labai skanus patiekalas visai šeimai. Galite naudoti minkštą arba kietą sūrį, o vietoj špinatų naudoti kitus žalumynus. Patiekite krūtinėlę iš karto po kepimo. Šios vištienos krūtinėlės gali būti lengvai patiekiamos ant šventinio stalo kaip pagrindinis mėsos patiekalas. Šoninė padeda išsaugoti krūtinėlės sultingumą, o tai labai svarbu ją gaminant. Užuot iš anksto apkepę krūtinėlę keptuvėje su šonine, galite dėti tiesiai į orkaitę.
Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai / # MėsaReklamaVištienos krūtinėlė orkaitėje | 15-kos receptų rinkinys
Iškepta krūtinėlė gaunasi sultinga, jei ją kepate vidutinėje temperatūroje: apie 170-180 laipsnių. Prieš dėdami patiekalą į įkaitintą orkaitę, krūtinėlės paviršių būtinai aptepkite padažu. Be to, neturėtumėte nusiminti ilgai marinuodami vištieną – pakanka marinuoti labai trumpai. Marinatui puikiai tiks ne tik saldžiarūgščiai padažai, bet ir klasikinis druskos, pipirų, citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus ir medaus variantas, kurį rekomenduoja patyrę šefai ir kulinarai. Visas procesas trunka mažiau nei valandą.
Svarbu: didžiausią naudą galima gauti kepant krūtinėles specialiame kepimo maišelyje ar rankovėje. Tada nereikės naudoti aliejaus – paukštis iškeps savo sultyse. Lengvi daržovių garnyrai daro šį patiekalą patrauklų tiems, kurie stebi savo figūrą.
Patarimai
Vistienos krutinele apvyniota sonine
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos krutinele su sonine” rasta receptų 1000Pikantiški vištienos kepsneliai su šonineOrkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su šonine - labai sultinga ir greitai paruošiama
Vištienos krūtinėlė kepta su grybais
Toks patiekalas negali būti sugadintas ar išdžiūvęs!
Reikės: 1 vištienos krūtinėlės, 200 g pievagrybių, 2 v.š. tarkuoto sūrio, 1 svogūno, 3 v.š. kefyro, 1 a.š. garstyčių, prieskonių ir žolelių.
Paruošimas: Sumaišykite kefyrą, garstyčias, prieskonius ir kapotas žoleles. Vištieną supjaustykite, išskleiskite kaip knygą, išmuškite ir vieną pusę patepkite marinatu. Ant viršaus dėkite tarkuotą sūrį ir pakepintus grybus bei svogūnus, susukite krūtinėlę į vyniotinį ir sandariai suvyniokite į foliją. Kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
