pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Šviežios Vištienos Filė: Kaloringumas ir Maistinė Vertė

Šviežios Vištienos Filė: Kaloringumas ir Maistinė Vertė

Kiek „Čili Pizza“ restoranų Lietuvoje?

Kiek „Čili Pizza“ restoranų Lietuvoje?

Traškūs avinžirniai orkaitėje: paprastas receptas

Traškūs avinžirniai orkaitėje: paprastas receptas

Juoda duona su sepijų rašalu: receptas ir naudingos savybės

Juoda duona su sepijų rašalu: receptas ir naudingos savybės

Lengvas Citrinų Pyrago Receptas

Lengvas Citrinų Pyrago Receptas

Kaip Marinuoti Burokėlius Šaltibarščiams: Patikrintas Receptas Žiemai

Kaip Marinuoti Burokėlius Šaltibarščiams: Patikrintas Receptas Žiemai

Ricinos aliejus vidurių užkietėjimui

Ricinos aliejus vidurių užkietėjimui

Padažai mėsos patiekalams: receptai su riešutais ir džiovintais vaisiais

Padažai mėsos patiekalams: receptai su riešutais ir džiovintais vaisiais

Naminis Tinginys su Pienu: Tradicinis Receptas

Naminis Tinginys su Pienu: Tradicinis Receptas

Alyvuogių aliejus veido priežiūrai: nauda ir naudojimo būdai

Alyvuogių aliejus veido priežiūrai: nauda ir naudojimo būdai

Sultingi kiaulienos kotletai su cukinija: naujas skonis!

Sultingi kiaulienos kotletai su cukinija: naujas skonis!

Kombinuoti kavos aparatai: kapsulės ir malta kava – apžvalga ir atsiliepimai

Kombinuoti kavos aparatai: kapsulės ir malta kava – apžvalga ir atsiliepimai

Blyneliai su Mėsa: Tradicinis Receptas Su Ypatingu Įdaru

Blyneliai su Mėsa: Tradicinis Receptas Su Ypatingu Įdaru

Salotos Su Mėsa: Gurmaniški Receptai Jūsų Stalui

Salotos Su Mėsa: Gurmaniški Receptai Jūsų Stalui

Kaip kepti tobulus kepsnius keptuvėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Pirmiausia kiaulieną supjaustykite gabalėliais, kiekvieną iš jų truputį padaužykite kočėlu bei su peiliu negiliai įpjaukite kelias įpjovas - skersai ir išilgai, kad susidarytų rombų raštas.

Kaip kepti tobulus kepsnius keptuvėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Naminis Vištienos Sultinys: Receptas ir Patarimai

Naminis Vištienos Sultinys: Receptas ir Patarimai