pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ką ir kur valgyti Tenerifėje: Kanarų salų virtuvės gidas

Ką ir kur valgyti Tenerifėje: Kanarų salų virtuvės gidas

Tobula Kiaušinienė: Greitas ir Lengvas Receptas

Tobula Kiaušinienė: Greitas ir Lengvas Receptas

Kaip kepti vištienos filė?

Beje, galite vištieną pamerkti ir iš anksto, tik tada laikykite dubenį su vištiena ne kambario temperatūroje, o šaldytuve ir geriau nelaikykite ilgiau negu 5-6 valandų, nes vištiena bus per sūri.

Kaip kepti vištienos filė?

Kalėdiniai imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Kalėdiniai imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Avienos Sriubos Receptas

Avienos Sriubos Receptas

Grybų marinavimas su citrinos rūgštimi: receptai ir patarimai

Grybų marinavimas su citrinos rūgštimi: receptai ir patarimai

Greitpuodyje troškinti kopūstai su šonkauliukais: sotus ir skanus patiekalas

Greitpuodyje troškinti kopūstai su šonkauliukais: sotus ir skanus patiekalas

Kalėdiniai imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Kalėdiniai imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Nuodingos žuvys Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Nuodingos žuvys Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Kiaulienos pažandė virta: sudėtis, maistinė vertė ir įvairovė

Kiaulienos pažandė virta: sudėtis, maistinė vertė ir įvairovė

Skrandžio Rūgštingumas: Liaudies Medicinos Receptai Ir Patarimai

Skrandžio Rūgštingumas: Liaudies Medicinos Receptai Ir Patarimai

Karšto Vyno Receptai su Prieskoniais

Karšto Vyno Receptai su Prieskoniais

Agurkinės Sriubos Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Agurkinės Sriubos Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Rotacinių Kepimo Krosnių Veikimo Principas

Rotacinių Kepimo Krosnių Veikimo Principas

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Kiaulienos kumpio sūdymas: tradiciniai ir modernūs metodai

Kiaulienos kumpio sūdymas: tradiciniai ir modernūs metodai

Varškės Pyragas su Krakmolu: Lengvas ir Purus Receptas

Varškės Pyragas su Krakmolu: Lengvas ir Purus Receptas

Karšto aliejaus nudegimai: pirmoji pagalba ir ką svarbu žinoti

Karšto aliejaus nudegimai: pirmoji pagalba ir ką svarbu žinoti