pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gardi Lydekos Žuvienė: Tradicinis Receptas

Gardi Lydekos Žuvienė: Tradicinis Receptas

Obuolių Pyragas iš Sluoksniuotos Tešlos: Lengvas Receptas

Obuolių Pyragas iš Sluoksniuotos Tešlos: Lengvas Receptas

Obuolių Vyniotinis: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Obuolių Vyniotinis: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Desrelės su Troskintais Kopūstais - Gardus Lietuvos Virtuvės Patiekalas

Kad pagamintumėte Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis , reikės 850 g raugintų kopūstų, 7 karštai rūkytų sardelių, indelio luptų pomidorų sultyse, 50 g kiaulės taukų, 50 ml aliejaus, druskos.

Desrelės su Troskintais Kopūstais - Gardus Lietuvos Virtuvės Patiekalas

Cukinijos ir baklažanai: 5 gardūs receptai jūsų stalui

Cukinijos ir baklažanai: 5 gardūs receptai jūsų stalui

Purus varškės apkepas: receptas ir gaminimo paslaptys

Purus varškės apkepas: receptas ir gaminimo paslaptys

Desertai iš kiaušinių baltymų: nuo morengų iki sveikų užkandžių

Desertai iš kiaušinių baltymų: nuo morengų iki sveikų užkandžių

Pyragas su varške ir šilauogėmis: receptas

Pyragas su varške ir šilauogėmis: receptas

Tabletės Miegui Be Recepto: Sudėtis ir Poveikis

Tabletės Miegui Be Recepto: Sudėtis ir Poveikis

Kaip skaniai paruošti triušieną: receptai ir patarimai

Kaip skaniai paruošti triušieną: receptai ir patarimai