pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Cukinijų uogienė su citrina: receptai ir patarimai

Cukinijų uogienė su citrina: receptai ir patarimai

Gaivios ir skanios salotos su lašiša ir greipfrutais: lengvas receptas

Gaivios ir skanios salotos su lašiša ir greipfrutais: lengvas receptas

Kaip pasigaminti naminį varškės sūrį: tradicijos, nauda ir receptai

Kaip pasigaminti naminį varškės sūrį: tradicijos, nauda ir receptai

Konservuoto Sterilizuoto Sviesto Gamyba

Konservuoto Sterilizuoto Sviesto Gamyba

Atraskite Kumpių kaimą: žemėlapis ir įdomios vietos

Atraskite Kumpių kaimą: žemėlapis ir įdomios vietos

Gurmaniškos vakarienės Lietuvoje: skonių kelionė po restoranus

Gurmaniškos vakarienės Lietuvoje: skonių kelionė po restoranus

Ar Mieste Galima Kepti Šašlykus Savo Sklype: Įstatymai ir Reikalavimai Lietuvoje

Ar Mieste Galima Kepti Šašlykus Savo Sklype: Įstatymai ir Reikalavimai Lietuvoje

Patobulintas kiaulienos plovas kazane

Patobulintas kiaulienos plovas kazane

Obuolių Pyragas: Receptai ir Įkvėpimai

Obuolių Pyragas: Receptai ir Įkvėpimai

Gardūs ir Paprasti Varškės Pyragai: Receptai Iš Maxima

Gardūs ir Paprasti Varškės Pyragai: Receptai Iš Maxima

Kotletų padažo receptas - skanu ir lengva gaminti!

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Kotletų padažo receptas - skanu ir lengva gaminti!

Kepiniai grilio keptuvėje - Skanūs ir paprasti receptai

Daržoves sumaišau su aliejumi, pagardinu druska, pipirais, o tuomet grupuoju panašias pagal kepimo laiką , patarimais, kaip ruošti daržoves, dalijasi Kristina.

Kepiniai grilio keptuvėje - Skanūs ir paprasti receptai

Ar bulvės kietina vidurius: ką svarbu žinoti apie mitybą ir virškinimą

Ar bulvės kietina vidurius: ką svarbu žinoti apie mitybą ir virškinimą

Žalioji Arbata: Kaina, Savybės ir Nauda

Žalioji Arbata: Kaina, Savybės ir Nauda

Angliavandeniai Bakterijų Ląstelių Sienelė

Angliavandeniai Bakterijų Ląstelių Sienelė

Ciberžolė, Granatai, Brokoliai, Žalioji Arbata: Nauda Žarnynui ir Organizmui

Ciberžolė, Granatai, Brokoliai, Žalioji Arbata: Nauda Žarnynui ir Organizmui

Kiniški kopūstai: salotų receptai kiekvienam skoniui

Kiniški kopūstai: salotų receptai kiekvienam skoniui

Žuvies ir jos produktų pakavimo technologijos

Žuvies ir jos produktų pakavimo technologijos