pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Faršo ir kopūstų kotletai orkaitėje: gardus receptas

Faršo ir kopūstų kotletai orkaitėje: gardus receptas

Keptas baklažanas: receptai ir patarimai

Keptas baklažanas: receptai ir patarimai

Pekino Kopūsto Salotos su Kukurūzais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Pekino Kopūsto Salotos su Kukurūzais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Kepti Tinginių Cepelinai: Lengvas ir Greitas Receptas

Kepti Tinginių Cepelinai: Lengvas ir Greitas Receptas

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Paprasti moliūgų receptai: rudens skonių paletė

Paprasti moliūgų receptai: rudens skonių paletė

Kmynų arbatos receptas: natūrali priemonė nuo pilvo skausmo

Kmynų arbatos receptas: natūrali priemonė nuo pilvo skausmo

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Argano aliejus odai: nauda ir naudojimas

Argano aliejus odai: nauda ir naudojimas

Maišeliai Motinos Pienui Šaldyti: Apžvalga ir Naudingi Patarimai

Maišeliai Motinos Pienui Šaldyti: Apžvalga ir Naudingi Patarimai

Kaip Teisingai Matuoti Žuvies Ilgį ir Svorį

Kaip Teisingai Matuoti Žuvies Ilgį ir Svorį

Sotūs guliašo sriuba: klasikinis receptas

Sotūs guliašo sriuba: klasikinis receptas

Brandingi jautienos patiekalai - skoningas meniu gourmandams

Senieji valgyklos o gal vistik kavinukės, nes ji visai ne tokia valgykla, kurią prisimenu iš savo mokyklos laikų darbuotojai nusprendė daugiau nebetęsti savo darbo, tai jų vietą pakeitė vyrukas, kuris paskutiniu metu jau dirbo padėjėju, tai patvarkydavo klases pasibaigus pamokoms, tai kondicionierius įjungdavo ar išjungdavo ir pan.

Brandingi jautienos patiekalai - skoningas meniu gourmandams

Kaip Paruošti Skanius Keksiukus su Mėsa

Juk keletą kiaušinių, truputį miltų, sviesto, vieną ar kitą pieno produktą pieno, jogurto ar pasukų dažniausiai tikrai rastumėte, net jei kaip ir aš, mėgstate palaikyti kuo kuklesnes maisto produktų atsargas.

Kaip Paruošti Skanius Keksiukus su Mėsa

Balzaminis Padažas: Receptai ir Panaudojimo Būdai

Balzaminis Padažas: Receptai ir Panaudojimo Būdai

Žvejybos Stovykla „Svajonių Žuvis“ Vaikams Lietuvoje

Žvejybos Stovykla „Svajonių Žuvis“ Vaikams Lietuvoje

Rikotos Pyragas su Persikais: Lengvas ir Gaivus Receptas

Rikotos Pyragas su Persikais: Lengvas ir Gaivus Receptas