pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Lesiai Sriuba: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Lesiai Sriuba: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Linų Sėmenų Aliejus Veidui: Nauda Ir Panaudojimo Būdai

Linų Sėmenų Aliejus Veidui: Nauda Ir Panaudojimo Būdai

Kibinas pagal Beatą: žingsnis po žingsnio receptas

Kibinas pagal Beatą: žingsnis po žingsnio receptas

4 Savaičių Kiaušinių Dieta: Ar Tai Efektyvus Būdas Numesti Svorio?

4 Savaičių Kiaušinių Dieta: Ar Tai Efektyvus Būdas Numesti Svorio?

Ūkininko sėkmės istorija: nuo aistros tvarkai iki daržovių imperijos

Ūkininko sėkmės istorija: nuo aistros tvarkai iki daržovių imperijos

Raugintų Kopūstų Sriuba Be Mėsos - Gardus ir Sveikas Receptas

Keptuvėje įkaitink saulėgrąžų aliejų, sudėk pjaustytas daržoves ir kepk ant vidutinės kaitros, dažnai maišydamas, maždaug 15 minučių kol suminkštėja bei tampa auksinės spalvos.

Raugintų Kopūstų Sriuba Be Mėsos - Gardus ir Sveikas Receptas

Saldžiųjų Bulvių Receptai: Nuo Traškių Skrudintų Iki Kreminių Sriubų

Saldžiųjų Bulvių Receptai: Nuo Traškių Skrudintų Iki Kreminių Sriubų

Arbatmedžio aliejaus nauda ir panaudojimas

Arbatmedžio aliejaus nauda ir panaudojimas

Jautienos Kepsnių Rūšys ir Pavadinimai: Gurmaniškas Gidas

Jautienos Kepsnių Rūšys ir Pavadinimai: Gurmaniškas Gidas

Purus ir skanus biskvitinis pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Purus ir skanus biskvitinis pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Rikotos sūrio receptai: nuo užkandžių iki desertų

Rikotos sūrio receptai: nuo užkandžių iki desertų

Vištų veislės Lietuvoje: ką pasirinkti jūsų ūkiui?

Vištų veislės Lietuvoje: ką pasirinkti jūsų ūkiui?

Šokoladinis ganašas: universalus kremas jūsų pyragams ir desertams

Šokoladinis ganašas: universalus kremas jūsų pyragams ir desertams

Kaip valgyti kakavos pupeles

Kaip valgyti kakavos pupeles

Traškūs marinuoti patisonai su agurkais: puikus priedas prie stalo

Traškūs marinuoti patisonai su agurkais: puikus priedas prie stalo

Rauginti Agurkai: Receptai ir Patarimai Žiemai

Rauginti Agurkai: Receptai ir Patarimai Žiemai