pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lėtai Kepto Jautienos Kumpio Receptas: Kulinarinės Paslaptys ir Patarimai

Lėtai Kepto Jautienos Kumpio Receptas: Kulinarinės Paslaptys ir Patarimai

Gardūs jautienos burgeriai: padažų receptai ir gaminimo paslaptys

Gardūs jautienos burgeriai: padažų receptai ir gaminimo paslaptys

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

Vieną anglišką svarą arba 450 gramų vištos reikia kepti 10 minučių, tad tam, kad sužinotumėte, kiek laiko kepti Jūsų turimą vištą, jos svorį kilogramais dalinkite iš 0,045.

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

Naminiai sveikuoliški avižiniai sausainiai: greitas ir lengvas receptas

Naminiai sveikuoliški avižiniai sausainiai: greitas ir lengvas receptas

Naminiai mėsainiai su kiauliena: tobulo skonio receptas

Naminiai mėsainiai su kiauliena: tobulo skonio receptas

Raudonųjų pupelių sriuba: receptas ir variacijos

Raudonųjų pupelių sriuba: receptas ir variacijos

Šaltibarščių Receptas: Gaivi Vasaros Klasika

Šaltibarščių Receptas: Gaivi Vasaros Klasika

Dirvožemis ir bulvių auginimas: patarimai ir rekomendacijos

Dirvožemis ir bulvių auginimas: patarimai ir rekomendacijos

Greitos Varškės Spurgos: Lengvas ir Skanus Receptas Visai Šeimai

Greitos Varškės Spurgos: Lengvas ir Skanus Receptas Visai Šeimai

Gardūs Varškės Pyrago Receptai: Klasika ir Modernumas

Gardūs Varškės Pyrago Receptai: Klasika ir Modernumas

Justės Arlauskaitės-Jazzu atsiliepimai apie dietas ir sveiką gyvenseną

Justės Arlauskaitės-Jazzu atsiliepimai apie dietas ir sveiką gyvenseną

Šarminė mityba: receptai energijai ir gerai savijautai

Šarminė mityba: receptai energijai ir gerai savijautai

Paprasti ir Greiti Užkandžiai: Receptai Jūsų Svečiams

Paprasti ir Greiti Užkandžiai: Receptai Jūsų Svečiams

Kijevo Kotletai: Istorija, Receptas ir Patarimai

Kijevo Kotletai: Istorija, Receptas ir Patarimai

Purškiamas Argano Aliejus Plaukams: Naudojimas ir Privalumai

Purškiamas Argano Aliejus Plaukams: Naudojimas ir Privalumai

Kanapių Aliejus: Nauda Skrandžiui ir Virškinimo Sistemai

Kanapių Aliejus: Nauda Skrandžiui ir Virškinimo Sistemai

Karčiųjų kiečių aliejaus nauda: ką svarbu žinoti

Karčiųjų kiečių aliejaus nauda: ką svarbu žinoti