
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Jei faršas buvo blogai išmuštas, į kotletų masę pamiršta įmušti kiaušinį, arba faršo masę neatvėsinote šaldytuve, tai troškinti kotletai gali tiesiog subyrėti.
Paruošimas 60 min Porcijos 6 Jau rodžiau kaip pagaminti šias sriuba su avinžirniais pomidorinė avinžirnių sriuba su vištiena; kreminė konservuotų avinžirnių sriuba; avinžirnių sriuba su lydytu sūreliu; Ir tie variantai taip pat yra verti viso Jūsų dėmesio.