pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

700 g jautienos kumpio, 2 stiklinės virtų pupelių, 4-5 marinuoti agurkai, 2 svogūnai, 3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo, druskos, pipirų, laurų lapas, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės nebūtinai , aliejaus.

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Rūkytos medžiotojų dešrelės: gamybos ypatumai ir pasirinkimo patarimai

Rūkytos medžiotojų dešrelės: gamybos ypatumai ir pasirinkimo patarimai

Šokoladiniai blynai su bananais: puikus desertas savaitgalio rytui

Šokoladiniai blynai su bananais: puikus desertas savaitgalio rytui

Juodosios Garstyčios: Prieskonis, Istorija ir Receptai

Juodosios Garstyčios: Prieskonis, Istorija ir Receptai

Inkstų Ligos: Mitybos Rekomendacijos

Inkstų Ligos: Mitybos Rekomendacijos

Eteriniai aliejai nuo plaukų slinkimo: natūralūs sprendimai stipriems ir sveikiems plaukams

Eteriniai aliejai nuo plaukų slinkimo: natūralūs sprendimai stipriems ir sveikiems plaukams

Juodųjų kmynų aliejus plaukams: nauda ir naudojimas

Juodųjų kmynų aliejus plaukams: nauda ir naudojimas

Vištienos filė troškinys su daržovėmis: receptas

Vištienos filė troškinys su daržovėmis: receptas

Natūralūs receptai nuo slogos

Natūralūs receptai nuo slogos

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas

Bolivinė balanda: receptai kiekvienai dienai

Bolivinė balanda: receptai kiekvienai dienai

Kaip Pagalasti Mėsos Malūnėlio Peiliuką - Žingsnis po Žingsnio Vadovas

Kaip rekomendavo USDA, Nacionalinių akademijų rekomendacijose nurodoma, kad transriebalų ir su maistu gaunamo cholesterolio vartojimas turi būti kuo mažesnis, nepakenkiant mitybos tinkamumui.

Kaip Pagalasti Mėsos Malūnėlio Peiliuką - Žingsnis po Žingsnio Vadovas

Aliejaus Savybės ir Panaudojimas: Hidrolatų Gamyba ir Nauda

Aliejaus Savybės ir Panaudojimas: Hidrolatų Gamyba ir Nauda

Arbatos Rūšys ir Sudėtis

Arbatos Rūšys ir Sudėtis

Kiaulienos Receptai ir Grilio Pasirinkimo Gidas

Kiaulienos Receptai ir Grilio Pasirinkimo Gidas

Amerikietiški sausainiai su šokolado gabaliukais: klasikinis receptas

Amerikietiški sausainiai su šokolado gabaliukais: klasikinis receptas