pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Maltos Kiaulienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Maltos Kiaulienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Lietiniai blynai su varškės įdaru: receptai ir gaminimo paslaptys

Lietiniai blynai su varškės įdaru: receptai ir gaminimo paslaptys

Giedriaus Vilpišausko kulinariniai šedevrai: geriausi receptai

Giedriaus Vilpišausko kulinariniai šedevrai: geriausi receptai

Žuvų ir Šaulio Suderinamumas: Ugnies ir Vandens Šokis

Žuvų ir Šaulio Suderinamumas: Ugnies ir Vandens Šokis

Kiek riebalų reikia kepimui: mitai ir tikrovė

Kiek riebalų reikia kepimui: mitai ir tikrovė

Vištienos Marinatai Kepimui Ant Grotelių: Receptai ir Patarimai

Vištienos Marinatai Kepimui Ant Grotelių: Receptai ir Patarimai

Azijietiški Lakštiniai Makaronai su Vištiena: Receptas

Azijietiški Lakštiniai Makaronai su Vištiena: Receptas

Kiaulienos Šnicelis: Receptas ir Kalorijų Skaičiuoklė

Kiaulienos Šnicelis: Receptas ir Kalorijų Skaičiuoklė

Kaip Virti Baravykus Sriuboje: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kaip Virti Baravykus Sriuboje: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Mesos meistrai Šiauliuose - Puoselėkite savo namus profesionalių meistrų rankomis

Mūsų klientų ratas nuolat auga, tad džiaugiamės, galėdami prisidėti prie dar vieno Lietuvos miesto gyventojų gerbūvio gerinimo suteikdami jiems patikimas ir savalaikes paslaugas.

Mesos meistrai Šiauliuose - Puoselėkite savo namus profesionalių meistrų rankomis

Plekšnė orkaitėje ir keptuvėje: kepimo būdai ir patarimai

Plekšnė orkaitėje ir keptuvėje: kepimo būdai ir patarimai

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai 4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Greitai paruošiami kapotos vištienos kepsneliai: puikus pasirinkimas vakarienei

Greitai paruošiami kapotos vištienos kepsneliai: puikus pasirinkimas vakarienei