pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Jautienos kumpis - skanių tradiciją atgaivinant rankovėje

Kepant mėsą visuomet galioja paprasta taisyklė - aukšta, 230-250 C temperatūra kepimo pradžioje arba apskrudinimas keptuvėje suteikia tvirtą luobelę, neleidžiančią ištekėti sultims, tarsi užrakina viduje drėgmę.

Jautienos kumpis - skanių tradiciją atgaivinant rankovėje

Midijos be kiauto: 5 receptai, kuriuos galite pagaminti per 20 minučių

Midijos be kiauto: 5 receptai, kuriuos galite pagaminti per 20 minučių

Vėdarų kepimo temperatūra: pasiekite tobulą rezultatą

Vėdarų kepimo temperatūra: pasiekite tobulą rezultatą

Kalmarai Graikiškai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kalmarai Graikiškai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Autentiškas gaspacho sriubos receptas: gaivus ir lengvas patiekalas

Autentiškas gaspacho sriubos receptas: gaivus ir lengvas patiekalas

Sviestiniai sausainiai su šokolado gabaliukais: receptai ir istorija

Sviestiniai sausainiai su šokolado gabaliukais: receptai ir istorija

Vaikų išleistuvių sausainiai: idėjos ir kiekiai

Vaikų išleistuvių sausainiai: idėjos ir kiekiai

Šokoladinis Cukinijų Pyragas pagal Beatos Receptą

Šokoladinis Cukinijų Pyragas pagal Beatos Receptą

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda

Weleda Medetkų Aliejus Kūdikiams: Atsiliepimai ir Apžvalga

Weleda Medetkų Aliejus Kūdikiams: Atsiliepimai ir Apžvalga

Obuolių Actas, Cinamonas ir Stevija: Ar Tai Efektyvus Derinys Svorio Metimui ir Sveikatai?

Obuolių Actas, Cinamonas ir Stevija: Ar Tai Efektyvus Derinys Svorio Metimui ir Sveikatai?

Kiaulienos kepsnys, marinuotas vyne: Gurmaniškas receptas

Kiaulienos kepsnys, marinuotas vyne: Gurmaniškas receptas