pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ar Žalios Bulvės Kenksmingos: Faktai ir Saugumo Patarimai

Ar Žalios Bulvės Kenksmingos: Faktai ir Saugumo Patarimai

Kokia kava populiariausia Lietuvoje?

Kokia kava populiariausia Lietuvoje?

Gaivūs ir Maistingi Salierų Stiebo Salotų Receptai

Gaivūs ir Maistingi Salierų Stiebo Salotų Receptai

Kaip išsirinkti geriausias kepimo groteles Ermitaže?

Kaip išsirinkti geriausias kepimo groteles Ermitaže?

Cukinijų Pyragas su Aguonomis ir Citrina

Cukinijų Pyragas su Aguonomis ir Citrina

Tarkuoti Bulviniai Blynai su Faršu: Tradicinis Receptas Su Naujomis Variacijomis

Tarkuoti Bulviniai Blynai su Faršu: Tradicinis Receptas Su Naujomis Variacijomis

Naminiai minkšti kūčiukai: senas geras receptas

Naminiai minkšti kūčiukai: senas geras receptas

Migdolų ir Vyšnių Pyragas: Sodraus Skonio Receptas

Migdolų ir Vyšnių Pyragas: Sodraus Skonio Receptas

Naminiai Ledai: Lengvi Receptai Kiekvienam Skoniui

Naminiai Ledai: Lengvi Receptai Kiekvienam Skoniui

Jautienos Kukuliai Grietinėlės Padaže - Skani Ir Kreminė Virtuvės Klasika

Lodge ketaus indai jau liejykloje įsodrinami augaliniu aliejumi, todėl yra paruošti naudojimui jų paviršius nelimpa taip, kaip kitų, aliejumi neįsodrintų ketaus indų.

Jautienos Kukuliai Grietinėlės Padaže - Skani Ir Kreminė Virtuvės Klasika

Darbas žuvies laive: nuotykiai jūroje ir puikus atlyginimas

Darbas žuvies laive: nuotykiai jūroje ir puikus atlyginimas

Trapūs Sausainiai su Šokolado Gabaliukais: Geriausias Receptas

Trapūs Sausainiai su Šokolado Gabaliukais: Geriausias Receptas

Aštrių paprikų, jalapenų marinavimo receptai

Aštrių paprikų, jalapenų marinavimo receptai

Norvegiškos virtuvės skoniai: nuo tradicinių patiekalų iki modernių interpretacijų

Norvegiškos virtuvės skoniai: nuo tradicinių patiekalų iki modernių interpretacijų

Romantiška vakarienė dviems TV bokšte

Romantiška vakarienė dviems TV bokšte

Drėgni šokoladiniai keksiukai: lengvai pagaminamas receptas

Drėgni šokoladiniai keksiukai: lengvai pagaminamas receptas

Čeburekų receptai ir padažai: nuo tradicijų iki eksperimentų

Čeburekų receptai ir padažai: nuo tradicijų iki eksperimentų

Padažas su Miltais ir Pienu: Baltas Padažas (Bešamelis)

Padažas su Miltais ir Pienu: Baltas Padažas (Bešamelis)

Naminiai karamelizuoti migdolai: greitas ir lengvas receptas

Naminiai karamelizuoti migdolai: greitas ir lengvas receptas