pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaip Kepti Vištienos Krūtinėlę, Kad Ji Nebūtų Sausa

Mūsų tikslas pateikti aktualią, objektyvią ir naudingą informaciją apie Lietuvoje bei pasaulyje vykstančius įvykius, technologijas, sveikatos patarimus, gyvenimo būdo naujienas ir daug kitų temų, kurios svarbios šiuolaikiniam žmogui.

Kaip Kepti Vištienos Krūtinėlę, Kad Ji Nebūtų Sausa

Bulgariškas obuolių pyragas - greitas ir skanus receptas

Bulgariškas obuolių pyragas - greitas ir skanus receptas

Ką valgyti apsinuodijus maistu: patarimai ir rekomendacijos

Ką valgyti apsinuodijus maistu: patarimai ir rekomendacijos

Lietuviški patiekalai: atraskite nacionalinio kulinarinio paveldo skonį

Lietuviški patiekalai: atraskite nacionalinio kulinarinio paveldo skonį

Tobulos salotos prie lašišos: lengvi ir greiti receptai

Tobulos salotos prie lašišos: lengvi ir greiti receptai

Višta ar Gaidys? Išsamus Gidas Kaip Atskirti Paukščius

Višta ar Gaidys? Išsamus Gidas Kaip Atskirti Paukščius

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Receptai su grietine: nuo padažų iki desertų

Receptai su grietine: nuo padažų iki desertų

Fazanų kiaušinių receptai: nuo egzotikos iki kasdienybės

Fazanų kiaušinių receptai: nuo egzotikos iki kasdienybės

Kiaulienos kepsniai kepti orkaiteje - Skanūs receptai ir naudingi patarimai

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Kiaulienos kepsniai kepti orkaiteje - Skanūs receptai ir naudingi patarimai

Antaninių Obuolių Sultys: Receptai ir Patarimai

Antaninių Obuolių Sultys: Receptai ir Patarimai

Avinžirniai ir Žali Grikiai: Receptai ir Nauda Sveikatai

Avinžirniai ir Žali Grikiai: Receptai ir Nauda Sveikatai

Varškės Apkepas su Kefyru: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Varškės Apkepas su Kefyru: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Arūno Žebriūno "Riešutų Duona": Kino Klasika, Suvienijanti Kartas

Arūno Žebriūno "Riešutų Duona": Kino Klasika, Suvienijanti Kartas