Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Paskui vandenį nupilkite, o apvirusias kruopas suberkite į verdantį pasūdytą pieną ir ant mažos ugnies virkite, kol kruopos sugers visą skystį ir suminkštės.
Pats žodis kilo iš hindi kalbos ir reiškia skaičių penki panch , todėl šio gėrimo recepte dažniausiai naudojami penki ingredientai skirtingos sultys ir prieskoniai.
Kai keptuvėje beveik neliks mėsos syvų suberkime česnako granules, maltus kmynus juos galima patrinti grūstuvėje ar sumalti kavamale ir viską užpilkime šaltu vandeniu.
Paruošimas 60 min Porcijos 6 Jau rodžiau kaip pagaminti šias sriuba su avinžirniais pomidorinė avinžirnių sriuba su vištiena; kreminė konservuotų avinžirnių sriuba; avinžirnių sriuba su lydytu sūreliu; Ir tie variantai taip pat yra verti viso Jūsų dėmesio.