Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Kaip sako pranešime žiniasklaidai cituojama prekybos tinklo Iki maisto ekspertė Vilma Juodkazienė, prieš pradedant gaminti, pirmiausiai reikia išsirinkti tinkamą vištienos dalį.
Dar vienas tetos Halinos receptas, turėjęs būti prijungtas prie Vištienos buljono recepto, bet rašau atskirai, kadangi Pyragėliai su vištiena , tai tik vienas iš daugelio būdų, kur galima panaudoti virtos vištos mėsą.