
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Sluoksniuotos tuno, kiaušinių ir sūrio salotosIngridientai 6 kietai virti kiaušiniai, indelis savo sultyse konservuotų tunų, 75 g sviesto, 75 g fermentinio sūrio, ryšulėlis svogūnų laiškų, keli šaukštai majonezo, smulkintų šviežių žalumynų, pagal skonį druskos.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.