pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Lietuviškos Receptų Knygos: Nuo Tradicijų Iki Modernumo

Lietuviškos Receptų Knygos: Nuo Tradicijų Iki Modernumo

Salotos Su Grietine: Receptas Ir Kalorijos

Salotos Su Grietine: Receptas Ir Kalorijos

Virškinimo sistema, baltymai, angliavandeniai ir riebalai: viskas, ką reikia žinoti

Virškinimo sistema, baltymai, angliavandeniai ir riebalai: viskas, ką reikia žinoti

Žuvų Apsaugos Taisyklės ir Leistini Žuvų Dydžiai Lietuvoje

Žuvų Apsaugos Taisyklės ir Leistini Žuvų Dydžiai Lietuvoje

Tradiciniai Lietuviški Receptai su Spirgučiais

Tradiciniai Lietuviški Receptai su Spirgučiais

Natūralūs kūno šveitiklių receptai namuose

Natūralūs kūno šveitiklių receptai namuose

Avienos Kumpio Receptas - Tradicinis ir Skanus Paruošimas

Paruošimas 15 min Gaminimas 25 min Porcijos 2 Avienos troškinys su svogūnais ir garstyčių padažu yra tradicinis patiekalas, kuris sujungia švelnią avienos mėsą su pikantišku garstyčių padažu ir aromatingais prieskoniais.

Avienos Kumpio Receptas - Tradicinis ir Skanus Paruošimas

Papuošalai vyrams, gimusiems po Žuvų ženklu

Papuošalai vyrams, gimusiems po Žuvų ženklu

Naminiai Ledai: Lengvi Receptai Kiekvienam Skoniui

Naminiai Ledai: Lengvi Receptai Kiekvienam Skoniui

Aštri Sriuba su Vištiena Aliejuje: Sodraus Skonio Receptas

Aštri Sriuba su Vištiena Aliejuje: Sodraus Skonio Receptas

Sveikos Mitybos Meniu Pavyzdžiai Savaitei

Sveikos Mitybos Meniu Pavyzdžiai Savaitei

Šonkauliukai ant laužo: paprastas receptas nepamirštamam piknikui

Šonkauliukai ant laužo: paprastas receptas nepamirštamam piknikui

Makaronai, primenantys ryžius: naujas būdas mėgautis makaronais

Makaronai, primenantys ryžius: naujas būdas mėgautis makaronais

Pomidorų padažas su obuoliais: gardus pasiruošimas žiemai

Pomidorų padažas su obuoliais: gardus pasiruošimas žiemai

Valgymas nuo nuogo kūno: egzotiškos ir keistos tradicijos pasaulyje

Valgymas nuo nuogo kūno: egzotiškos ir keistos tradicijos pasaulyje

Trapūs žagarėliai: skaniausi receptai, gaminimo patarimai ir ingredientai

Trapūs žagarėliai: skaniausi receptai, gaminimo patarimai ir ingredientai

Kaip Pasigaminti Latte Kavą Namuose

Kaip Pasigaminti Latte Kavą Namuose

Rūkytos Mėsos Salotos: Receptai ir Idėjos

Rūkytos Mėsos Salotos: Receptai ir Idėjos

Vištienos Kepenėlės su Grikiais: Receptai ir Patarimai

Vištienos Kepenėlės su Grikiais: Receptai ir Patarimai