pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Piko Pica Kėdainiuose: Ar Tai Geriausia Pica Mieste?

Piko Pica Kėdainiuose: Ar Tai Geriausia Pica Mieste?

Palmių Aliejus Sausuose Pusryčiuose: Sudėtis, Poveikis ir Alternatyvos

Palmių Aliejus Sausuose Pusryčiuose: Sudėtis, Poveikis ir Alternatyvos

Upių Nėgės: Receptai ir Tradicijos Lietuvoje

Upių Nėgės: Receptai ir Tradicijos Lietuvoje

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Į tą pačią keptuvę įpilame dar šlakelį aliejaus, jame apkepame kepenų gabaliukus tik ne visus iškart, kad neperkrautume keptuvės ir jos nepradėtų troškintis.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Konservavimas namuose - kaip pasigaminti skanius naminius konservus

Manau, kad beveik visi jau pamiršo, kokį skonį turėtų turėti tikri mėsos konservai, nes tai, kas dabar parduodama parduotuvėse, vargu ar gali būti vadinama mėsa.

Konservavimas namuose - kaip pasigaminti skanius naminius konservus

Kaip Kepti Kuojas: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Kuojas: Receptai ir Patarimai

Kaip Pagaminti Tobulą Padažą Balandėliams: Patikrintas Receptas

Kaip Pagaminti Tobulą Padažą Balandėliams: Patikrintas Receptas

Lietuviška juoda duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Lietuviška juoda duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Vištų auginimo patarimai: nuo viščiuko iki dedeklės

Vištų auginimo patarimai: nuo viščiuko iki dedeklės

Kiek Kalorijų Reikia Suvartoti Per Dieną?

Kiek Kalorijų Reikia Suvartoti Per Dieną?

Traškios bulvės orkaitėje: receptas, kuris patiks kiekvienam!

Traškios bulvės orkaitėje: receptas, kuris patiks kiekvienam!

Maisto derinimo dietos principai

Maisto derinimo dietos principai

Sojų kotletai su pievagrybiais: receptas

Sojų kotletai su pievagrybiais: receptas

Lengvos pankolių ir apelsinų salotos: puikus derinys jūsų stalui

Lengvos pankolių ir apelsinų salotos: puikus derinys jūsų stalui

Sveikuoliški Receptai: Idėjos Pusryčiams, Pietums ir Vakarienei

Sveikuoliški Receptai: Idėjos Pusryčiams, Pietums ir Vakarienei

Ukmergės Duonos Kepykla: Istorija, Tradicijos ir Kontaktai

Ukmergės Duonos Kepykla: Istorija, Tradicijos ir Kontaktai

Apelsinų Eterinio Aliejaus Valymo Savybės

Apelsinų Eterinio Aliejaus Valymo Savybės

Kiek laiko virti žuvį daugiafunkciniame puode

Kiek laiko virti žuvį daugiafunkciniame puode