pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Bulvių rutuliukai aliejuje: receptai ir gaminimo paslaptys

Bulvių rutuliukai aliejuje: receptai ir gaminimo paslaptys

Kepti sparneliai: receptai, kaip pasigaminti skaniai ir lengvai

Kepti sparneliai: receptai, kaip pasigaminti skaniai ir lengvai

Valgymo kultūra XVIII a. Vilniaus universitete

Valgymo kultūra XVIII a. Vilniaus universitete

Žuvų Taukai Eye Q: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Rekomendacijos

Žuvų Taukai Eye Q: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Rekomendacijos

Kiaulienos Suktinukai su Raugintais Agurkais: Gurmaniškas Receptas

Kiaulienos Suktinukai su Raugintais Agurkais: Gurmaniškas Receptas

Traškūs burokėlių traškučiai: paprastas receptas namuose

Traškūs burokėlių traškučiai: paprastas receptas namuose

Refliuksas: Mitybos Rekomendacijos, Leidžiami ir Draudžiami Produktai

Refliuksas: Mitybos Rekomendacijos, Leidžiami ir Draudžiami Produktai

Duona iš Raugo: Kaip Iškepti Naminę Duoną (Žingsnis po Žingsnio)

Duona iš Raugo: Kaip Iškepti Naminę Duoną (Žingsnis po Žingsnio)

Sveika mityba: pagrindiniai principai ir patarimai

Sveika mityba: pagrindiniai principai ir patarimai

Riešutų Sviestas ir Vėžys: Mitybos Aspektai

Riešutų Sviestas ir Vėžys: Mitybos Aspektai

Moliūgų Sėklų Aliejus: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Būdai

Moliūgų Sėklų Aliejus: Nauda, Sudėtis ir Vartojimo Būdai

Žiedinių Kopūstų Salotos su Saulėgrąžomis: Gaivus ir Maistingas Receptas

Žiedinių Kopūstų Salotos su Saulėgrąžomis: Gaivus ir Maistingas Receptas

Sveikuoliški Sausainiai Be Cukraus: Receptai Jūsų Skoniui

Sveikuoliški Sausainiai Be Cukraus: Receptai Jūsų Skoniui

Duonos Gaminimo Darbeliai Vaikams: Kūrybiškos STEAM Veiklos

Duonos Gaminimo Darbeliai Vaikams: Kūrybiškos STEAM Veiklos

Baltųjų Trumų Aliejaus Naudojimas ir Nauda

Baltųjų Trumų Aliejaus Naudojimas ir Nauda

Charčio sriuba: kaloringumas ir receptai

Charčio sriuba: kaloringumas ir receptai

Kopūstų Troškinys: Receptai ir Patarimai

Kopūstų Troškinys: Receptai ir Patarimai

Gaivios ir Gardžios Salotos su Rūkyta Vištiena ir Vynuogėmis: Paprasta Pagaminti

Gaivios ir Gardžios Salotos su Rūkyta Vištiena ir Vynuogėmis: Paprasta Pagaminti

Sėmenų Aliejus Žirgams: Nauda ir Privalumai

Sėmenų Aliejus Žirgams: Nauda ir Privalumai