pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Stirnos Kumpio Marinavimas Griliui: Gurmaniškas Skonis Jūsų Stalui

Stirnos Kumpio Marinavimas Griliui: Gurmaniškas Skonis Jūsų Stalui

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki modernių interpretacijų

Šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki modernių interpretacijų

Lašišos ir brokolių pyrago receptas

Lašišos ir brokolių pyrago receptas

Marinatas su obuolių sultimis: pasigaminkite patys!

Marinatas su obuolių sultimis: pasigaminkite patys!

Jautienos Troškinys ant Laužo - Gardus Receptas Lauko Virtuvei

Tačiau daugelis į jautienos gamybą vis dar žvelgia skeptiškai sklando mitas, kad norint pagaminti gardų patiekalą iš jautienos reikia patirties virtuvėje.

Jautienos Troškinys ant Laužo - Gardus Receptas Lauko Virtuvei

Šaldyti kruasanai: greitas ir skanus būdas pradėti dieną

Šaldyti kruasanai: greitas ir skanus būdas pradėti dieną

Mung Pupelių Receptai: Sveikas ir Skanus Pasirinkimas

Mung Pupelių Receptai: Sveikas ir Skanus Pasirinkimas

Žuvys Legendose ir Mituose

Žuvys Legendose ir Mituose

Kaip Kepti Avies Kulšį: Receptas

Kaip Kepti Avies Kulšį: Receptas

Skaniuosius kotletai su padažu

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Skaniuosius kotletai su padažu

Verslo pietūs netoli Seimo: apžvalga ir kainų palyginimas

Verslo pietūs netoli Seimo: apžvalga ir kainų palyginimas

Nei dienos be sriubos! 15 geriausių receptų

Nei dienos be sriubos! 15 geriausių receptų

Naminė juoda viso grūdo ruginė duona: receptai ir patarimai

Naminė juoda viso grūdo ruginė duona: receptai ir patarimai

„Romuvos“ lauko kinas ir lietuviško kino klasikos dienos

„Romuvos“ lauko kinas ir lietuviško kino klasikos dienos

Eukalipto Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas

Eukalipto Eterinio Aliejaus Savybės ir Naudojimas