pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Kepta marinuota strimelė: gardus receptas

Kepta marinuota strimelė: gardus receptas

Duona Poezijoje: Gražiausi Eilėraščiai apie Duoną

Duona Poezijoje: Gražiausi Eilėraščiai apie Duoną

Virtas kiaulienos kumpis su žirnių tyre ir petražolių padažu

Virtas kiaulienos kumpis su žirnių tyre ir petražolių padažu

Patiekalai ant medinės lentelės: idėjos ir įkvėpimas

Patiekalai ant medinės lentelės: idėjos ir įkvėpimas

Žalių Burokėlių ir Obuolių Salotos: Vitaminų Bomba Jūsų Stalui

Žalių Burokėlių ir Obuolių Salotos: Vitaminų Bomba Jūsų Stalui

Žaliosios, juodosios ir vaisinės arbatos skirtumai

Žaliosios, juodosios ir vaisinės arbatos skirtumai

Aukso Žuvis: Populiarios Pasakos Tekstas ir Prasmingi Žodžiai

Aukso Žuvis: Populiarios Pasakos Tekstas ir Prasmingi Žodžiai

Puikūs Padažai Prie Jautienos Steiko

Kaip mano vienas bičiulis, ilgus metus gyveninantis Lietuvoje bei daug keliaujantis , bet gimęs ir augęs ne čia, sakė, jog dar nematė jokios kitos šalies, kurioje žmonės būtų ant tiek pamišę dėl padažų.

Puikūs Padažai Prie Jautienos Steiko

Bulvių Patiekalai su Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Bulvių Patiekalai su Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kaip paruošti skanią kavą namuose

Kaip paruošti skanią kavą namuose

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?