pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Saponifikuotas Alyvuogių Aliejus Gamyba: Natūralumo Paieškos

Saponifikuotas Alyvuogių Aliejus Gamyba: Natūralumo Paieškos

Burokėlių sriuba su triušiena: gardus receptas

Burokėlių sriuba su triušiena: gardus receptas

Angliavandeniai be glitimo: nauda sveikatai ir pasirinkimo galimybės

Angliavandeniai be glitimo: nauda sveikatai ir pasirinkimo galimybės

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Sultinga vištiena orkaitėje: žingsnis po žingsnio receptas

Sultinga vištiena orkaitėje: žingsnis po žingsnio receptas

Alyvuogių aliejus ausims: nauda ir Vaxol ausų purškalas

Alyvuogių aliejus ausims: nauda ir Vaxol ausų purškalas

Ryžių Kruopos: Maistinė Vertė, Kalorijos Ir Poveikis Sveikatai

Ryžių Kruopos: Maistinė Vertė, Kalorijos Ir Poveikis Sveikatai

"Tasty Home" Prieskonių Kokybė: Kas Svarbu Žinoti

"Tasty Home" Prieskonių Kokybė: Kas Svarbu Žinoti

Faršo kepsniai orkaitėje: receptai ir gaminimo paslaptys

Faršo kepsniai orkaitėje: receptai ir gaminimo paslaptys

Originalus Cezario Salotų Receptas: Klasika Jūsų Virtuvėje

Originalus Cezario Salotų Receptas: Klasika Jūsų Virtuvėje

Tobuli Šašlykai: Receptai, Patarimai ir Paslaptys

Tobuli Šašlykai: Receptai, Patarimai ir Paslaptys

Lapiniai Kopūstai: Kaip Paruošti ir Skaniausi Receptai

Lapiniai Kopūstai: Kaip Paruošti ir Skaniausi Receptai

Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Tirpi Kava su Cikorija: Sudėtis ir Privalumai

Tirpi Kava su Cikorija: Sudėtis ir Privalumai

Jautienos šonkauliukų receptas

Nors mėsą pirkom pačią paprasčiausią, nebrandintą - šviežius jautienos šonkaulius iš turgaus, bet labai gerai, skaniai apskrudo ir po to pilnai išsitroškino Mėsa skaniai pjovėsi ir nėrėsi nuo kaulo O dar tas padažiukas.

Jautienos šonkauliukų receptas

Gardaus obuolių pyrago receptas

Gardaus obuolių pyrago receptas

Drėgnas ir skanus morkų pyragas: receptai ir patarimai

Drėgnas ir skanus morkų pyragas: receptai ir patarimai

Autentiški Tailando Skoniai Kaune: Restoranas „Buri Ram“

Autentiški Tailando Skoniai Kaune: Restoranas „Buri Ram“

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Įdaras Smulkintą svogūną pakepinkite įkaitintame aliejuje aliejaus daug nereikia , kol gražiai pagels, sudėkite į maltą mėsą, pagardinkite druska, pipirais, jeigu norisi mėgiamais prieskoniais, išmaišykite.

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai