pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vaisių fondiu receptai

Vaisių fondiu receptai

Vaida Kurpienė: Mitybos Patarimai Maitinančioms Mamoms ir Receptai

Vaida Kurpienė: Mitybos Patarimai Maitinančioms Mamoms ir Receptai

Šaltalankių aliejus nuo stomatito: savybės ir naudojimas

Šaltalankių aliejus nuo stomatito: savybės ir naudojimas

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Kaip atrasti laimę: patarimai ir įžvalgos

Kaip atrasti laimę: patarimai ir įžvalgos

Žuvies miltai: natūralus priedas Jūsų augalams ir gyvūnams

Žuvies miltai: natūralus priedas Jūsų augalams ir gyvūnams

Sveiki Grikių Kotletai: Gardus Receptas Jūsų Stalui

Sveiki Grikių Kotletai: Gardus Receptas Jūsų Stalui

Karalių Pyragas: Prancūziška Istorija ir Tradicijos

Karalių Pyragas: Prancūziška Istorija ir Tradicijos

Kavinės su verandomis ir pietų meniu Vilniuje: puikus pasirinkimas šeimoms

Kavinės su verandomis ir pietų meniu Vilniuje: puikus pasirinkimas šeimoms

Lenkiškos sriubos: receptai ir tradicijos

Lenkiškos sriubos: receptai ir tradicijos

Lašiša: kepimo laikas ir temperatūra, kad būtų sultinga ir skani

Lašiša: kepimo laikas ir temperatūra, kad būtų sultinga ir skani

Naminiai cepelinai: autentiškas receptas

Naminiai cepelinai: autentiškas receptas

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Baltasis tinginys su varške: receptas, variacijos ir patarimai

Baltasis tinginys su varške: receptas, variacijos ir patarimai

Persikų Džemo Pyragas: Sodrus Skonis Jūsų Virtuvėje

Persikų Džemo Pyragas: Sodrus Skonis Jūsų Virtuvėje

Echoskopija: Kada galima valgyti prieš tyrimą?

Echoskopija: Kada galima valgyti prieš tyrimą?

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Vieno didžiausių Lietuvos prekybos tinklų konditerijos eksperto Thierry Lauvray teigimu prancūzų virtuvė dažnam asocijuojasi su kokybe, o ir Vakarų pasaulyje ji yra tapusi tarsi gero, išlavinto skonio sinonimu.

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Karštai Rūkytos Jautienos Dešrelės "Samsonas": Sudėtis ir Aprašymas

Karštai Rūkytos Jautienos Dešrelės "Samsonas": Sudėtis ir Aprašymas

Guliašo receptas su jautiena

Guliašo receptas su jautiena

Sausų žirnių kepimas orkaitėje: receptai ir patarimai

Sausų žirnių kepimas orkaitėje: receptai ir patarimai