pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Juodojo Paltuso Filė Receptai: Nuo Paprasto Iki Gurmaniško

Juodojo Paltuso Filė Receptai: Nuo Paprasto Iki Gurmaniško

Gargždų Cepelinų Festivalis 2019

Gargždų Cepelinų Festivalis 2019

GERL ir rūgštūs produktai: ką reikia žinoti?

GERL ir rūgštūs produktai: ką reikia žinoti?

Linų Sėmenų Aliejus: Natūrali Medienos Apsauga ir Grožis

Linų Sėmenų Aliejus: Natūrali Medienos Apsauga ir Grožis

Greiti saldainių receptai namuose

Greiti saldainių receptai namuose

Tobulos Picos Ingredientai ir Gaminimo Paslaptys

Tobulos Picos Ingredientai ir Gaminimo Paslaptys

Kaip Kepti Kiaulienos Kumpį Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Kiaulienos Kumpį Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kokosų aliejus nuo erkių: natūrali apsauga

Kokosų aliejus nuo erkių: natūrali apsauga

Bulviniai Blynai Vaikams: Receptai ir Patarimai

Bulviniai Blynai Vaikams: Receptai ir Patarimai

Beatos kepti varškėčiai: purus ir gardus desertas visai šeimai

Beatos kepti varškėčiai: purus ir gardus desertas visai šeimai

Norvegiški žuvų taukai: nauda, pasirinkimas ir vartojimas

Norvegiški žuvų taukai: nauda, pasirinkimas ir vartojimas

Lėtai kepta kiaulienos nugarinė: pasigaminkite tobulą patiekalą

Lėtai kepta kiaulienos nugarinė: pasigaminkite tobulą patiekalą

Tikra kareiviška košė: senas ir patikrintas receptas

Tikra kareiviška košė: senas ir patikrintas receptas

Vytinta Jautienos Dešra - Tradicijos ir Skoniai

Sudedamosios dalys Jautienos kumpis 97 , druska,kvapiosios medžiagos, prieskoniai, dekstrozė, prieskonių ekstraktai, aromato ir skonio stipriklis E621, antioksidantas E316, konservantas E250.

Vytinta Jautienos Dešra - Tradicijos ir Skoniai