pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sūrio Pyragas su Mocarela: Receptas ir Gaminimo Eiga

Sūrio Pyragas su Mocarela: Receptas ir Gaminimo Eiga

Riešutų duona: gardūs receptai ir patarimai kepimui

Riešutų duona: gardūs receptai ir patarimai kepimui

Abrikosų branduolių aliejus: nauda ir naudojimas

Abrikosų branduolių aliejus: nauda ir naudojimas

Sezamų Aliejus: Nauda Ir Panaudojimas

Sezamų Aliejus: Nauda Ir Panaudojimas

Klasikinės Tuno Salotos: Paprastas Receptas su Kiaušiniu ir Majonezu

Klasikinės Tuno Salotos: Paprastas Receptas su Kiaušiniu ir Majonezu

Sveikos Mitybos Propagavimas Lietuvoje: Tendencijos ir Iššūkiai

Sveikos Mitybos Propagavimas Lietuvoje: Tendencijos ir Iššūkiai

Kaip pasigaminti obuolių vyną namuose: žingsnis po žingsnio

Kaip pasigaminti obuolių vyną namuose: žingsnis po žingsnio

Statybų Duona Senukai Kėdainiai: Naujovės ir Patogumas

Statybų Duona Senukai Kėdainiai: Naujovės ir Patogumas

Cukinijų uogienė su citrinomis: receptai

Cukinijų uogienė su citrinomis: receptai

Šaldytas Picos Padas: Viskas, Ką Reikia Žinoti Apie Paruošimą ir Kepimą

Šaldytas Picos Padas: Viskas, Ką Reikia Žinoti Apie Paruošimą ir Kepimą

Išbandyti Troškinių Receptai su Nuotraukomis

Išbandyti Troškinių Receptai su Nuotraukomis

Garuose ruošti patiekalai: lengvi receptai jūsų sveikatai

Garuose ruošti patiekalai: lengvi receptai jūsų sveikatai

Šokoladinis Avokadų Pyragas: Skanus ir Sveikas Desertas

Šokoladinis Avokadų Pyragas: Skanus ir Sveikas Desertas

Kas yra Kesadilija su Jautiena?

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos - 120-150 g suaugusiems jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau 100 g asm - 80-100 g vaikui.

Kas yra Kesadilija su Jautiena?

Šilkmedžio lapų arbatos nauda: išsamus gidas

Šilkmedžio lapų arbatos nauda: išsamus gidas

Krabų lazdelių kotletai: lengvai pagaminamas užkandis

Krabų lazdelių kotletai: lengvai pagaminamas užkandis