pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kosmetinis ir maistinis kokosų aliejus: skirtumai ir panaudojimas

Kosmetinis ir maistinis kokosų aliejus: skirtumai ir panaudojimas

Naminiai plikyti sausainiai: receptas ir gamybos paslaptys

Naminiai plikyti sausainiai: receptas ir gamybos paslaptys

Pagrindiniai ligonių mitybos principai

Pagrindiniai ligonių mitybos principai

Ką daryti, jei mėsa per daug apskrudo: Patarimai ir gudrybės

Ką daryti, jei mėsa per daug apskrudo: Patarimai ir gudrybės

Naminiai Obuolių Sausainiai: Lengvi Receptai Visai Šeimai

Naminiai Obuolių Sausainiai: Lengvi Receptai Visai Šeimai

Virti Silbaravykiai: Receptai Žiemai

Virti Silbaravykiai: Receptai Žiemai

Kaip Kepti Karamelizuotus Bananus: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Kaip Kepti Karamelizuotus Bananus: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Bulvių ir Cukinijų Receptai: Nuo Apkepo Iki Blynelio

Bulvių ir Cukinijų Receptai: Nuo Apkepo Iki Blynelio

Kaip iškepti vištieną orkaitėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Dubenėlį pripilkite šilto ne karšto vandens, berkite dosniai druskos kad vanduo gautųsi sūrus, puslitriui vandens dedu vieną-du šaukštus druskos , išmaišykite, kad ištirptų.

Kaip iškepti vištieną orkaitėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Kijevo kotletas su kauliuku - Skanūs tradicinis receptas

zzz 2013-06-16 22 21 Gintare,o kam toj orkaitej,palaikyk aliejaus temperatura normalia ir nereiks orkaites is kijevo kotleto padarai paprasta kotleta ir manau kad pamirsta zalumynai kurie maisomi kartu su sviestu.

Kijevo kotletas su kauliuku - Skanūs tradicinis receptas

Raudonųjų Dobilų Žiedų Arbatos Nauda

Raudonųjų Dobilų Žiedų Arbatos Nauda

Skanūs ir paprasti receptai su sparaginėmis pupelėmis: atraskite naujus skonius

Skanūs ir paprasti receptai su sparaginėmis pupelėmis: atraskite naujus skonius