pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Möller's Premium Žuvų Taukai: Viskas Apie Jų Naudą ir Savybes

Möller's Premium Žuvų Taukai: Viskas Apie Jų Naudą ir Savybes

Kaip saugiai užšaldyti mėsą kūdikiui

Kaip saugiai užšaldyti mėsą kūdikiui

Kepimo folijos technika ir kiti būdai margučiams dekoruoti

Kepimo folijos technika ir kiti būdai margučiams dekoruoti

Šakotis: Tradicinis Lietuviškas Šventinis Gardėsis

Šakotis: Tradicinis Lietuviškas Šventinis Gardėsis

Jautienos Faršo Kotletai - Tobulas Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Valgėme su bulvėmis ir burokėlių salotomis virti burokėliai, marinuotas agurkas, mažas svogūnas, šlakelis aliejaus, truputis citrinos sulčių, druskos.

Jautienos Faršo Kotletai - Tobulas Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Jautienos Kulninės Receptai: Nuo Tradicinių Iki Šiuolaikinių Skonių

Jautienos Kulninės Receptai: Nuo Tradicinių Iki Šiuolaikinių Skonių

Sotus troškinys su dešrelėmis: greitas receptas šeimai

Sotus troškinys su dešrelėmis: greitas receptas šeimai

Avienos Nugarinės su Kaulu Receptai - Gardžiausi Patarimai ir Idėjos

Gaminant patiekalus, kurių negali nei paragauti, nei įpjauti o šito tikrai negalima daryti , nei kitaip patikrinti ar jau iškepė sukelia šiek tiek streso.

Avienos Nugarinės su Kaulu Receptai - Gardžiausi Patarimai ir Idėjos

Spanguolių aliejus: nauda odai ir grožio paslaptys

Spanguolių aliejus: nauda odai ir grožio paslaptys

Jautienos Troškinimas Garuose: Receptai ir Patarimai

Jautienos Troškinimas Garuose: Receptai ir Patarimai

Aguoninis-citrininis varškės pyragas

Aguoninis-citrininis varškės pyragas