pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lašišos Kotletai iš Faršo: Lengvai Paruošiami ir Pilni Omega-3!

Lašišos Kotletai iš Faršo: Lengvai Paruošiami ir Pilni Omega-3!

Labai skanus mielinis pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Labai skanus mielinis pyragas: receptas ir gaminimo paslaptys

Rotavirusas: Simptomai, Gydymas ir Mitybos Rekomendacijos

Rotavirusas: Simptomai, Gydymas ir Mitybos Rekomendacijos

Skrandžio rūgštingumo įtaka ir varškės poveikis

Skrandžio rūgštingumo įtaka ir varškės poveikis

Rūkytos lašišos tartaras: gurmaniškas receptas

Rūkytos lašišos tartaras: gurmaniškas receptas

„Čili Pica“ Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Platus Meniu

„Čili Pica“ Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Platus Meniu

Kaip Išpjauti Žuvies Filė: Žingsnis Po Žingsnio Instrukcija

Kaip Išpjauti Žuvies Filė: Žingsnis Po Žingsnio Instrukcija

Kaulazolių Šaknų Arbatos Nauda: Gydomosios Savybės ir Vartojimas

Kaulazolių Šaknų Arbatos Nauda: Gydomosios Savybės ir Vartojimas

Kaip marinuoti grybus: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti grybus: receptai ir patarimai

Gaivios ir Skanios Mišrainės su Brokoliais: Receptai Jūsų Stalui

Gaivios ir Skanios Mišrainės su Brokoliais: Receptai Jūsų Stalui

Kultūrizmas ir keto dieta: ką verta žinoti

Kultūrizmas ir keto dieta: ką verta žinoti

Kokoso aliejus kepimui: ar tai geras pasirinkimas?

Kokoso aliejus kepimui: ar tai geras pasirinkimas?

Mitybos grandinės ir tinklai: Kas kuo maitinasi?

Mitybos grandinės ir tinklai: Kas kuo maitinasi?

Labai skanios salotos su tunu: receptai kiekvienam skoniui

Labai skanios salotos su tunu: receptai kiekvienam skoniui

Virti Burokėliai: Receptai ir Nauda

Virti Burokėliai: Receptai ir Nauda

Ketogeninė mityba su Robertu Unikausku: ką valgyti ir kaip tai veikia?

Ketogeninė mityba su Robertu Unikausku: ką valgyti ir kaip tai veikia?