pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Vistienos Guliašo Receptai

Lipnūs vištienos šlaunelių kepsniai

Lipnūs, karamelizuoti, sultingi ir neįtikėtinai greitai paruošiami vištienos kepsneliai – kas gali būti geriau! Pagrindinis produktas, kuriuo turėsite pasirūpinti iš anksto, tai vištienos šlaunelių mėsa (be odos ir be kaulo), nes kitus ingridientus, tikriausiai jau turėsite namuose. Šis patiekalas reikalauja tiek nedaug pastangų ar meistriškumo, kad paragavę maloniai nustebinsite ir save, ir savo svečius. Dar keli šio recepto privalumai: jokio marinavimo, jokios aptaškytos kaitlentės, tiesiog, apšlakstome mėsą padažu, šauname į orkaitę ir mažiau nei po pusvalandžio mėgaujamės nuostabiu kepsniu ir klausomės jūros komplimentų.

Recepto šaltinis – www.recipetineats.com

Vištienos krūtinėlės guliašas

Rekomenduoju paprastą skanaus karšto patiekalo su švelnia vištienos mėsa, troškinta su pomidorų pasta ir daržovėmis, receptą. Parodysiu ir papasakosiu kaip pasigaminti vištienos krūtinėlės guliašą pietums ar vakarienei. Guliašą galima ruošti ne tik iš jautienos, bet ir iš vištienos, kalakutienos ar kiaulienos. Vištienos krūtinėlės guliašui paruošti mums reikia pusės didelės krūtinėlės, vienos vidutinės morkos, dviejų mažų svogūnų (arba vieno taip pat vidutinio). Jei norite, pomidorų pastą galite pakeisti tikrais pomidorais. Receptą žiūrėkite žemiau.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # DaržovėsReklama

Vištienos guliašas su grietine

Vištienos guliašas su grietine – tai švelnus, kreminis ir aromatingas patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Dėl rūkytos paprikos ir kitų prieskonių guliašas įgauna išraiškingą skonį, o grietinė suteikia jam švelnumo. Šis patiekalas puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek jaukiam vakarui su artimaisiais.

4 | 1 įvertinimasParuošimo laikas 15 minutes minGaminimo laikas 45 minutes minBendras laikas 1 hour valKategorija Kepta vištiena, Troškiniai, Troškinta mėsa, VištienaVirtuvė Pasaulio virtuvėPorcijos 4 asmenimsAlergenaiReklama

Tikras močiutės guliašas

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Reklama:

Pastabos:

  1. Šis padažas be galo lankstus ir turi daugybę galimų pakaitalų:
    • Kečupas - galite pakeisti paprastu pomidorų padažu ar BBQ padažu.
    • Rudas cukrus - keiskite baltu cukrumi arba dviem šaukštais medaus.
    • Obuolių sidro actas - keiskite balto vyno actu arba ryžių actu.
    • Papildomi priedai - jeigu norite aštriau, galite įpilti šlakelį mėgstamo aštraus padažo arba įberti kajeno pipirų. Nebijokite eksperementuoti su prieskoniais, galite įberti džiovintų žolelių (raudonėlis, čiobrelis, žolelių mišinys) arba malto kumino su kalendra.

Foliją skardai iškloti naudojame, tam kad nereikėtų ilgai ir nuobodžiai jos šveisti, nes karamelizuodamasis padažas labai stipriai prikepa ir jokiu būdu nekeičiame jos kepimo popieriumi, nes kepant grilio funkcija jis gali užsidegti.

Padažą pilame tik ant kepsnių viršaus, apatinė dalis visus skonius įgaus antrame kepimo etape, kol karamelizuosis.

Lipnūs vištienos šlaunelių kepsniai

Gaminimo režimas Įjunkite, kad menimo metu jūsų ekranas neužtamsėtų.Receptas: Pagrindiniai patiekalaiŽymos: šlaunelės, vištienaPorcijų skaičius: 4
  • 700 g. šlaunelių mėsos (be odos ir kaulų)
Padažui reikės: (1 pastaba)
Orkaitę įkaitinkite iki 220C, su ventiliatorium iki 200C.

Pasirinkite atitinkamo dydžio kepimo skardą, kad tarp mėsos gabalėlių liktų erdvės ir jie nedengtų vienas kito. Skardą keliais sluoksniais išklokite aliuminio folija, po kepimo nereikės galuotis ją šveičiant.

Dubenėlyje sumaišykite visus padažui skirtus produktus. Vištienos kepsnelius išdėliokite ant skardos ir šaukštu užpilkite padažą, bet tik ant viršaus, iš apačios nereikia. Panaudokite apie 2/3 padažo, likusią dalį atidėkite. Kepkite 15 minučių.

Ištraukite skardą iš orkaitės ir įjunkite grilio funkciją. Vištieną apšlakstykite susidariusiomis sultimis ir likusiu atidėtu padažu.

Kepkite viršutinėje orkaitės dalyje (apie 20 cm. nuo kaitinimo elemento) 8-10 minučių, kol paviršius gražiai karamelizuosis. Jeigu praėjus 7-8 minutėm matote, kad kepsnelių paviršius neskrunda ir padažas netirštėja, padidinkite kaitrą, bet nuolat stebėkite procesą, nes tikimybė ištraukti svilėsius labai didelė.

Išimkite vištieną iš orkaitės ir prieš tiekiant leiskite keletą minučių pailsėti (neuždengtą). Dėkite į lėkštes ir dosniai užpilkite susidariusiu padažu.

Prie šių kepsnelių tiks bet koks garnyras, galite tiekti su ryžiais, bulvių koše ar, tiesiog, žaliomis salotomis. Mūsų šeimoje mėgstamiausias derinys - basmati ryžiai ir azijietiškos salotos.