Ieškant tinkamiausio deserto, dažnai pagalvojama apie kažką lengvo, puraus ir saldaus. Būtent tokie yra saldainiai „Švelnumas“ - minkštos tekstūros, maloniai tirpstantys burnoje grietinėlės skonio saldainiai, padengti kakaviniu glaistu bei pasižymintys ypatingu švelnumo pojūčiu.
Sudedamosios Dalys ir Maistinė Vertė
Sudedamosios dalys:
- Cukrus
- Augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio)
- Gliukozės sirupas
- Saldintas sutirštintas PIENAS
- Drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas
- Liesi kakavos milteliai
- KIAUŠINIŲ baltymų milteliai
- Tirštiklis agaras
- Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis
- Stabilizatorius invertazė
- Kvapiosios medžiagos (GRIETINĖLĖS, vanilinas)
- Emulsikliai (E476, SOJŲ lecitinas)
100 g energinė vertė - 1832 k/J/437 kcal.
Maistinė vertė 100 g:
- Riebalų - 19,7 g, iš kurių - sočiųjų riebalų rūgščių - 8,8 g
- Angliavandenių - 63 g, iš kurių cukrų - 61 g, poliolių - 0,5 g
- Baltymų - 2,2 g
- Druska - 0,025 g
Kiti Saldainiai ir Jų Sudėtis
Legendiniai saldainiai iš sutirštinto pieno, purios grietinėlės maskarponės sūrio, kvapnaus vyšnių likerio, šlakelio brendžio ir sicilietiško „Marsala“ vyno su kepintų migdolų, lazdynų bei žemės riešutų gabaliukais.
Sudedamosios dalys:
- Cukraus sirupas (cukrus, vanduo)
- Cukrus
- Gliukozės sirupas
- Augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių)
- Liesi kakavos milteliai
- PIENO išrūgų permeatas
- Obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas sieros dioksidas)
- Etilo alkoholis
- Vyšnių likeris
- Konservantas kalio sorbatas
- Saldintas sutirštintas PIENAS
- Brendis
- Kvapiosios medžiagos
- Smulkinti kepinti MIGDOLŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS RIEŠUTAI
- KIAUŠINIŲ baltymų milteliai
- Koncentruotos vyšnių sultys
- SVIESTAS
- GRIETINĖLĖS milteliai
- Trinta kakava
- Kakavos sviestas
- Drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis
- Koncentruotos vaisių- uogų sultys
- Gliukozės-fruktozės sirupas
- Maltodekstrinas
- Maskarponės SŪRIO pasta ((maskarponės SŪRIS (pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas PIENAS, pasterizuoti KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, vanilės ekstraktas))
- Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis
- Tiramisu pasta ((cukrus, KIAUŠINIŲ skonio vynas (vynas, „Marsala“ vynas, alkoholis iš panašių į vyną medžiagų, KIAUŠINIŲ trynių milteliai, cukrus, kvapiosios medžiagos, (sudėtyje yra SIEROS dioksido), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra SIEROS dioksido)), tirštikliai: pektinai, agaras; tirpi kava, valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai, kukurūzų krakmolas.
Papildoma Informacija
Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: palmių, palmių branduolių, iš dalies hidrinti palmių, sviestmedžių), liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų permeatas, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas sieros dioksidas), etilo alkoholis, konservantas kalio sorbatas, saldintas sutirštintas pienas, marcipanas (migdolai, abrikosų branduoliai, invertuotojo cukraus sirupas, bulvių krakmolas), kvapiosios medžiagos, smulkinti žemės, lazdynų riešutai, kiaušinių baltymų milteliai, sviestas, grietinėlės milteliai, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, maltodekstrinas, koncentruotos vaisių- uogų sultys, kakavos sviestas, trinta kakava, maskarponės sūrio pasta ((maskarponės sūris (pasterizuota grietinėlė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas pienas, pasterizuoti kiaušinų tryniai, etilo alkoholis, vanilės ekstraktas)), gliukozės-fruktozės sirupas, tiramisu pasta ((cukrus, kiaušinių skonio vynas (vynas, „Marsala“ vynas, alkoholis iš panašių į vyną medžiagų, kiaušinių trynių milteliai, cukrus, kvapiosios medžiagos, (sudėtyje yra sieros dioksido), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra sieros dioksido)), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštikliai: pektinai, agaras; valgomoji druska, kukurūzų krakmolas.
Kiti pavyzdžiai:
- Sudėtis: cukrus, gliukozės sirupas, alyvpalmių riebalai, rūgštis (E296), dekstrinas, modifikuotas krakmolas, kvapiosios medžiagos, maltodekstrinas, dažikliai (E162, E163, E160a, E170, E100, E153, E133), rūgštis (E330), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E331), glajinė medžiaga (E903), emulsiklis E322). E132, E160a, E133), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E331), glajinė medžiaga (E903), koncentratai (saldžiųjų bulvių, ridikėlių).
- Cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, augaliniai aliejai (palmių*, taukmedžio), kondensuotas pienas, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, džiovintų aviečių gabaliukai, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsiklis - lecitinas (sojų), etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, druska.
- Cukrus, gliukozė - fruktozės sirupas, kavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, augalinis aliejus (palmių*, sviestmedžių), kondensuotas pienas, kakavos masė, lieso pieno milteliai, džiovintų aviečių gabalėliai, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai - lecitinas (sojų), etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, druska.
Laikymo sąlygos: laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.