pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Šutintas Lynas: Receptai ir Žvejybos Paslaptys

Šutintas Lynas: Receptai ir Žvejybos Paslaptys

Pasiflorų Džemas: Egzotiškas Skonis Jūsų Virtuvėje

Pasiflorų Džemas: Egzotiškas Skonis Jūsų Virtuvėje

Grilyje Kepti Ėrienos Šonkauliukai: Elegantiškas Receptas Jūsų Šventėms

Grilyje Kepti Ėrienos Šonkauliukai: Elegantiškas Receptas Jūsų Šventėms

Gaivus Velykų Pyragas: Lengvi Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Gaivus Velykų Pyragas: Lengvi Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Rankinės keptuvės kepimas - išsamus gidas ir naudingi patarimai

Kepant mėsą visuomet galioja paprasta taisyklė - aukšta, 230-250 C temperatūra kepimo pradžioje arba apskrudinimas keptuvėje suteikia tvirtą luobelę, neleidžiančią ištekėti sultims, tarsi užrakina viduje drėgmę.

Rankinės keptuvės kepimas - išsamus gidas ir naudingi patarimai

Sutepti Vafliai su Šokoladiniu Kremu: Receptai ir Patarimai

Sutepti Vafliai su Šokoladiniu Kremu: Receptai ir Patarimai

Žalioji Kava Lieknėjimui: Apžvalgos ir Faktai

Žalioji Kava Lieknėjimui: Apžvalgos ir Faktai

Vegetariškas gyvenimo būdas ir indiškų prieskonių įtaka

Vegetariškas gyvenimo būdas ir indiškų prieskonių įtaka

Varškės sausainiai – burnoje tirpstantis skonis

Varškės sausainiai – burnoje tirpstantis skonis

Paprastas Jūros Gėrybių Sriubos Receptas

Paprastas Jūros Gėrybių Sriubos Receptas

Gyvos žuvies supirkimo punktai Lietuvoje

Gyvos žuvies supirkimo punktai Lietuvoje