pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiek laiko kepti mėsą orkaitėje: patarimai ir rekomendacijos

Kiek laiko kepti mėsą orkaitėje: patarimai ir rekomendacijos

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Kaip Jį Vartoti

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Kaip Jį Vartoti

Soti perlinių kruopų sriuba: klasikiniai ir nauji receptai

Soti perlinių kruopų sriuba: klasikiniai ir nauji receptai

Kaip kepti makaronus orkaitėje: gardus apkepas su mėsos padažu ir sūriu

Kaip kepti makaronus orkaitėje: gardus apkepas su mėsos padažu ir sūriu

Pyragėliai su kopūstais: tradicinis receptas

Pyragėliai su kopūstais: tradicinis receptas

Tortų Lakštų Receptai: Tradicinis Medaus Tortas

Tortų Lakštų Receptai: Tradicinis Medaus Tortas

Varškės ir bananų desertas be kepimo

Varškės ir bananų desertas be kepimo

Aliejaus Kokybės Reikalavimai ir Standartai Lietuvoje

Aliejaus Kokybės Reikalavimai ir Standartai Lietuvoje

Mielinis Kopūstų Pyragas: Tradicinis Receptas

Mielinis Kopūstų Pyragas: Tradicinis Receptas

Mityba sergant skydliaukės ligomis

Mityba sergant skydliaukės ligomis

Obuolių Pyrago Dekoravimo Idėjos: Nuo Tradicijų Iki Modernumo

Obuolių Pyrago Dekoravimo Idėjos: Nuo Tradicijų Iki Modernumo

Linkiu Šilumos: Žvakės, Duonos ir Muilo Reikšmė

Linkiu Šilumos: Žvakės, Duonos ir Muilo Reikšmė

Nauja laida "Giminės receptai" – kulinarinis nuotykis su Beata Nicholson

Nauja laida "Giminės receptai" – kulinarinis nuotykis su Beata Nicholson

Skonio malonumą teikiantis liko virtos mesos

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais.

Skonio malonumą teikiantis liko virtos mesos

Ką galima pagaminti iš kiaulienos nugarinės: receptai šeimos pietums ir vakarienei

Ką galima pagaminti iš kiaulienos nugarinės: receptai šeimos pietums ir vakarienei

Lietiniai blynai su varške orkaitėje: receptas visai šeimai

Lietiniai blynai su varške orkaitėje: receptas visai šeimai