pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Keptų voveraičių receptai

Keptų voveraičių receptai

Tortilijų Suktinukai su Mėsa: Receptai ir Įkvėpimai

Tortilijų Suktinukai su Mėsa: Receptai ir Įkvėpimai

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Kapsulinės Kavos Rūšys: Skoniai ir Aromatai Jūsų Puodelyje

Kapsulinės Kavos Rūšys: Skoniai ir Aromatai Jūsų Puodelyje

Šiaulių statybų duona: viskas, ką reikia žinoti

Šiaulių statybų duona: viskas, ką reikia žinoti

Jautienos kulninė su kaulu: kaip paruošti skaniai?

Jautienos kulninė su kaulu: kaip paruošti skaniai?

Pirmieji patiekalai kūdikiams: receptai nuo 6 mėnesių

Pirmieji patiekalai kūdikiams: receptai nuo 6 mėnesių

Kūčių stalo puošmena: šilkių tortas pagal tradicinius receptus

Kūčių stalo puošmena: šilkių tortas pagal tradicinius receptus

Nerealūs Kiaulienos Šonkauliukai: Receptai Jūsų Virtuvei

Nerealūs Kiaulienos Šonkauliukai: Receptai Jūsų Virtuvei

Plaučių Valymo Arbatos Receptai: Natūralūs Būdai Plaučių Sveikatai Gerinti

Plaučių Valymo Arbatos Receptai: Natūralūs Būdai Plaučių Sveikatai Gerinti

Užgavėnių tradicijos Lietuvoje: nuo kaukių iki blynų

Užgavėnių tradicijos Lietuvoje: nuo kaukių iki blynų

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Kaip Jį Vartoti

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Kaip Jį Vartoti

„Urmo“ Miestelis: Mėsos Asortimento Apžvalga ir Pirkėjų Patirtys

„Urmo“ Miestelis: Mėsos Asortimento Apžvalga ir Pirkėjų Patirtys

Geriausios Marinatos Jautienos Kepsniams

Į The Original Worcestershire Sauce sudėtį įeina miežių salyklo actas, spirito actas, melasos sirupas, cukrus, druska, ančiuviai, tamarindų ekstraktas, svogūnai, česnakai ir prieskoniai sojų padažas, citrinų sultys, pikuliai ir pipirai.

Geriausios Marinatos Jautienos Kepsniams

Varškės ir cukinijų blynai: receptas ir patarimai

Varškės ir cukinijų blynai: receptas ir patarimai

Eteriniai aliejai kūdikių masažui

Eteriniai aliejai kūdikių masažui

Kaip kepti kiškio mėsą

Kaip kepti kiškio mėsą

Geriausia Traskio vištiena Kaune - Šilainių deimantas

We ordered the signature crispy chicken, which left a very good impression well-cooked, low in fat, fresh vegetables, and it was all prepared in 10 minutes.

Geriausia Traskio vištiena Kaune - Šilainių deimantas

Greiti ir Paprasti Vakarienės Receptai

Greiti ir Paprasti Vakarienės Receptai

Traški ir skani: kepta avižinė košė su mėgstamais priedais

Traški ir skani: kepta avižinė košė su mėgstamais priedais