pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Geriausi Padažai Prie Sprandinės Kepsnio

Paruošimas 15 min Gaminimas 25 min Porcijos 5 Kiaulienos sprandinės kepsniai su daržovėmis ir baravykais tai patiekalas, kuris pradžiugins tiek šeimos narius, tiek svečius.

Geriausi Padažai Prie Sprandinės Kepsnio

Kaip kepti kiškio mėsą

Kaip kepti kiškio mėsą

Saldūs Patiekalai Su Varške: Receptai Ir Idėjos

Saldūs Patiekalai Su Varške: Receptai Ir Idėjos

Naminė Pica: Tobulas Receptas ir Kepimo Paslaptys

Naminė Pica: Tobulas Receptas ir Kepimo Paslaptys

Gaivūs nealkoholiniai kokteiliai: atraskite naujus skonius

Gaivūs nealkoholiniai kokteiliai: atraskite naujus skonius

Antienos File Marinavimo Receptai

Antienos File Marinavimo Receptai

Utenos mėsos kombinatas: tradicijos ir kokybė

Utenos mėsos kombinatas: tradicijos ir kokybė

Gardžios tuno salotos be majonezo: greitas ir paprastas receptas

Gardžios tuno salotos be majonezo: greitas ir paprastas receptas

Kūčių Nakties Tradicijos Lietuvoje

Kūčių Nakties Tradicijos Lietuvoje

Lydytas Ghi Sviestas: Gamyba ir Nauda

Lydytas Ghi Sviestas: Gamyba ir Nauda

Kepsniai su Svogūnais ir Pomidorais: Lengvas ir Skanus Receptas

Kepsniai su Svogūnais ir Pomidorais: Lengvas ir Skanus Receptas

Greitai marinuoti kopūstai: traškus ir skanus receptas

Greitai marinuoti kopūstai: traškus ir skanus receptas

Jautienos Faršo Gaminimo Būdai: Nuo Klasikos Iki Išskirtinių Patiekalų

Jautienos Faršo Gaminimo Būdai: Nuo Klasikos Iki Išskirtinių Patiekalų

Agurkų marinavimas: traškūs ir skanūs agurkėliai žiemai

Agurkų marinavimas: traškūs ir skanūs agurkėliai žiemai

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Mityba pagal Mėnulio fazes: Ekadašio ir delčios dietos

Mityba pagal Mėnulio fazes: Ekadašio ir delčios dietos

Skaniausi Sausainių Receptai: Nuo Klasikos Iki Šventinių Imbierinių

Skaniausi Sausainių Receptai: Nuo Klasikos Iki Šventinių Imbierinių