pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sky Bar Vėlyvieji Pusryčiai Vilniuje: Puikus Pasirinkimas Savaitgalio Ryto Malonumams

Sky Bar Vėlyvieji Pusryčiai Vilniuje: Puikus Pasirinkimas Savaitgalio Ryto Malonumams

„iLunch“ Dienos Pietūs: Atsiliepimai, Privalumai ir Inovacijos

„iLunch“ Dienos Pietūs: Atsiliepimai, Privalumai ir Inovacijos

Eteriniai Aliejai Atsipalaidavimui: Natūralus Kelias į Harmoniją

Eteriniai Aliejai Atsipalaidavimui: Natūralus Kelias į Harmoniją

Naminis Keptas Mėsos Vyniotinis: Receptai ir Patarimai

Naminis Keptas Mėsos Vyniotinis: Receptai ir Patarimai

STEAM veiklos vaikams: kūrybiškumas ir atradimai

STEAM veiklos vaikams: kūrybiškumas ir atradimai

Skanūs vieno kąsnio sumuštiniai: receptai įvairioms progoms

Skanūs vieno kąsnio sumuštiniai: receptai įvairioms progoms

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Žuvies Apdorojimo Peiliai: Svarbūs Įrankiai Virtuvėje

Žuvies Apdorojimo Peiliai: Svarbūs Įrankiai Virtuvėje

Angliavandeniai ir Aminorūgščių Sudėtis: Svarba ir Funkcijos

Angliavandeniai ir Aminorūgščių Sudėtis: Svarba ir Funkcijos

Kepti avienos šonkauliukai – sultingi ir aromatingi

Kepti avienos šonkauliukai – sultingi ir aromatingi

Raugintų Agurkų Sriuba: Tradicinis Receptas

Raugintų Agurkų Sriuba: Tradicinis Receptas

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Kada ir kaip duoti mėsą kūdikiams: išsamus vadovas

Kada ir kaip duoti mėsą kūdikiams: išsamus vadovas

Arbata nuo kosulio nėštumo metu

Arbata nuo kosulio nėštumo metu

Sriuba su kalakutienos gabaliukais: receptas

Sriuba su kalakutienos gabaliukais: receptas

Įdarytos vištienos odelės: originalus patiekalas Jūsų stalui

Įdarytos vištienos odelės: originalus patiekalas Jūsų stalui