pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaip kepti kepsnius orkaitėje - patarimai ir gudrybės

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Kaip kepti kepsnius orkaitėje - patarimai ir gudrybės

Salotos sergant skrandžio ligomis

Salotos sergant skrandžio ligomis

Reaton Šaldyti Pyragai ir Jūros Gėrybių Asortimentas

Reaton Šaldyti Pyragai ir Jūros Gėrybių Asortimentas

Makaronų Virimas Mikrobangų Krosnelėje: Instrukcija

Makaronų Virimas Mikrobangų Krosnelėje: Instrukcija

Steikas su krauju - Kaip Pasiruošti Tobulą Vidutiniškai Keptą Mėsą

Amerikose Šiaurės ir Pietų valstybėse kiekviena išpjova turi specifinį pavadinimą, mėsa skirstoma pagal sultingumą, riebumą, kauliuko buvimą-nebuvimą, išpjovos vietą, pjaustymo storumą ir t.

Steikas su krauju - Kaip Pasiruošti Tobulą Vidutiniškai Keptą Mėsą

Marinuoti agurkai su garstyčiomis: traškūs ir aromatingi

Marinuoti agurkai su garstyčiomis: traškūs ir aromatingi

Ar Kepimo Rankovė Gali Būti Naudojama Vietoj Folijos?

Ar Kepimo Rankovė Gali Būti Naudojama Vietoj Folijos?

Darbas Norvegijoje žuvų fabrike: galimybės ir patarimai

Darbas Norvegijoje žuvų fabrike: galimybės ir patarimai

Medžiotojų Dešrelės: Sudėtis ir Svarbi Informacija

Medžiotojų Dešrelės: Sudėtis ir Svarbi Informacija

Ruginės Duonos Receptas ir Kulinarinės Tradicijos

Ruginės Duonos Receptas ir Kulinarinės Tradicijos

Gardus lazanijos receptas su bešamelio padažu

Gardus lazanijos receptas su bešamelio padažu

Ozonuotas linų sėmenų aliejus: savybės ir nauda

Ozonuotas linų sėmenų aliejus: savybės ir nauda

Perlinėmis Kruopomis Įdaryta Višta: Receptas ir Patarimai

Perlinėmis Kruopomis Įdaryta Višta: Receptas ir Patarimai

Ryto Suktinio Receptai ir Kulinarinės Idėjos

Ryto Suktinio Receptai ir Kulinarinės Idėjos

Optimalus Bulvių Sodinimo Laikas Lietuvoje

Optimalus Bulvių Sodinimo Laikas Lietuvoje

Kiaulienos Faršas su Cukinija: Universalūs Receptai ir Derinimo Paslaptys

Kiaulienos Faršas su Cukinija: Universalūs Receptai ir Derinimo Paslaptys

Ryto Suktinio Receptai ir Kulinarinės Idėjos

Ryto Suktinio Receptai ir Kulinarinės Idėjos