pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Jautienos salotų receptai - išskirtiniai skoniai jūsų stalui

Jautienos salotos receptai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėJautiena (receptų: 771)Jautienos stroganovas su pelėsiniu sūriuSmetoniškas befstrogenas

Jautienos steikas

Gaminimo režimas Įjunkite, kad menimo metu jūsų ekranas neužtamsėtų.Receptas: Pagrindiniai patiekalaiŽymos: jautiena, steikasPorcijų skaičius: 1
  • apie 200 g. jautienos išpjovos
  • druska
  • šviežiai, stambiai malti juodieji pipirai
  • konditerinis siūlas
Padažui
  • 250 ml. riebios grietinėlės 35%
  • 2 š. sviesto
  • 2 a.š. konservuotų žaliųjų pipirų (paprastam prekybos centre jų nerasite, ieškokite parduotuvėse "Assorti", "Užupio krautuvėlė", jeigu vis tik nepavyks rasti, ne bėda, padažas bus skanus ir be jų)
  • apie 50 ml. konjako arba brendžio (kartą, kai namuose nebuvo nė vieno iš gėrimų, įpyliau savo vyro labai mėgstamo dūminio viskio ir buvo tobula)
  • 1 š. sojos padažo
  • druska
  • šviežiai malti juodieji pipirai

25 rezultatų ieškant "jautienos salotos"

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..

Recepto vertinimas: 0

Recepto vertinimas: 4

Reklama

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas jautienos kepsnys Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: jautienos filė, 3 apelsinai, 2 aitrieji pipirai, imberio šaknys, arachisų aliejus, sojų padažas, 2 morkos, ryžių, cukrus, druska, 1 šaukštas krakmolo, svogūnų laiškai. Gaminimas: Jautienos filė supj..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sultinysIngridientai:250 g jautienos kaulų 375 g jautienos 1 poras 1 ropė 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas sviesto 20 g sultinio kubelis druskosGaminimasNuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pa..

Recepto vertinimas: 5

Reklama

Moliūgų sriubaIngridientai:1000 g jautienos kaulų 1 saliero stiebas šviežios petražolės 2 laurų lapeliai 20 g juodųjų pipirų 100 g svogūnų 1000 g moliūgų minkštimo 30 g sviesto 50 g kadagio uogų šviežių krapų 100 g grietinėlės pipirųGaminimasDideliame puode ..

Recepto vertinimas: 4

Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniaiIngridientai:0,5kg jautienos, prieskonių, druskos. Įdarui: 250 g jautienos lajaus ar lašiniukų, 250 g juodos ruginės senos duonos, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės sultinio, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabali..

Recepto vertinimas: 0

Reklama

Pikantiški jautienos suktinukaiIngridientai:12 griežinėlių plonai supjaustytos šviežios jautienos filė (maždaug 400g.), 250g. rikotos sūrio, 3 šaukštai grietinėlės, 8 lašai Vorčesterio padažo, 6 šaukštai alyvų aliejaus, citrina, 50g. parmezano sūrio, šviežiai maltų juodųjų p..

Jautienos steikas

Visi, valgantys mėsą, mėgstame gerą jautienos steiką, tik kaip jį iškepti tobulai. Galiu pažadėti, kad su šiuo receptu toks klausimas Jums daugiau niekada nekils ir tai taps vienu iš lengviausiai paruošiamų patiekalų.

Pagal šį receptą steikus kepu nuo neatmenamų laikų ir jis niekada nėra manęs pavedęs. Vienas niuansas-kuomet patiekalas nesusideda iš gausybės ingridientų, pageidautina, kad produktai būtų aukščiausios kokybės.

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo (ne mažiau 35 dienų) jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai. Bet kokiu atveju, mėsos kokybė yra pagrindinis raktas į sėkmę.

Karštos jautienos salotos su aitriąja paprika 4 asm.

1. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite smulkiai pjaustytus raudonąjį svogūną, raudoną saldžiąją papriką ir kepkite 3–4 minutes. 2. Plonai supjaustykite jautienos filė ir dėkite į keptuvę 5–10 min. su daržovėmis. 3. Mėsai.

Žymės: salotos, jautiena, Jautienos salotos, aštru, aitrioji paprika, aštrios salotos

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitiname iki 200C.

Visų pirma, mėsą iš šaldytuvo išimame likus minimaliai valandai iki kepimo, ji turi pasiekti kambario temperatūrą. Tuomet, su konditeriniu siūlu aprišame iš šonų, truputį paformuodami rankomis, kad steikas gautųsi vienodo aukščio (5-6 cm.) ir storio (7 cm.). Aprišimas siūlu padės mėsai tolygiai iškepti.

Mėsą gerai įtriname pipirais, druskos šiame etape NENAUDOJAME.

Sausą keptuvę (be riebalų) įkaitiname iki aukštos temperatūros, maksimalios kaitros nereikia, nes mėsa svils, bet nekeps. Ant keptuvės steikus kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.

Po to, mėsą perkeliame į orkaitę ir kepame dar apie 7 minutes, nevartome. Privaloma dalis: iškepusiems steikams reikia leisti bent 5 minutes pailsėti, t.y. išėmus iš orkaitės perkelti ant lėkštės, uždengti folija ir palikti ramybėj. Tuomet, barstome druska, dedame sviesto ar kitų padažų ir mėgaujamės.

Tobulas padažas tobuliems steikams

Keptuvės, kurioje kepė steikai jokiu būdu neplauname, kitaip ruošti šį padažą prasmės nebus. Nustačius vidutinę ugnį įpilame alkoholį ir leidžiame gerai nugaruoti, kol skysčio beveik visiškai neliks.

Dedame sviestą ir maišydami nugramdome prikepusius mėsos likučius, pilame grietinėlę, koservuotus pipirus, soją ir maltus pipirus. Maišydami leidžiame padažui keletą minučių pavirti, kol sutirštės, tuomet ragaujame ir pagal skonį beriame druskos.

Ant lėkštės, kurioje ilsėjosi steikai bus išsiskyrusios mėsos sultys, jas pilame į padažą ir dar kartą viską gerai išmaišome.

Jautienos salotos

AUTORIUS: LinaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Vištienos salotos su vynuogėmis - labai skanios!Nostalgiška burokėlių ir pupelių mišrainėLengviausias korėjietiškų morkų receptasBrokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKomentarai (1)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Dija2021-12-06 13:42Pavyko lb.sjaniai,tik aš dėjau majonezo,o ne grietinės ATSAKYTIRomantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!Dalyvaukite!Konkurse: Jaukūs patiekalai