Žole maitintos Urugvajaus jautienos rib eye
€ 25.99 /kg.Žole maitintos jautienos rib eye (antrekotas)
Užšaldytas
Pakuotė vakuume – 1.5-2kg. (šis svoris gali keistis, ko pasekoje, gali keistis ir suma už šį produktą))
Kilmės šalis – Urugvajus
Laikymo sąlygos – 18C
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.
Mūsų produkcijos galite įsigyti: el. parduotvėje – pristatymas nemokamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Produktus apžiūrėti gyvai, susipažinti ir įsigyti galite mūsų ofise Kaune
MANO PASKYRA
- Mano Paskyra
- Užsakymų Istorija
Jautienos antrekotas kaina
Jautienos antrekotas
Jautienos antrekotas yra prancūzų virtuvės klasika. Antrekotas yra jautienos šonkaulio dalis ir sultinga bei aromatinga mėsa gali būti kepama tiek darbo dienomis, tiek švenčių. Kaip pasigaminti jautienos antrekotą? Keptuvėje, ypač grilio keptuvėje, mėsa greitai iškepa. Norėdami pagaminti švelnų patiekalą, gaminkite jautienos antrekotą orkaitėje.
Ingredientai (2 porcijos):
- Jautienos filė - 450-500 g
- Alyvuogių aliejus– 2 valg. šaukštai
- Maltų pipirų mišinys – 1 valg. šaukštas
- Druska pagal skonį
- Išsirenkame aukštos kokybės jautienos filė.Tai yra gerai paruošto antrekoto pagrindinė paslaptis.Mėsos storis turėtų būti ne mažesnis kaip 1,5 cm, bet geriausia 3-5 cm. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite į 2 dalis.
- Mėsą nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, kitaip drėgmės perteklius neleis jai kepti - ji troškinsis. Pabarstykite antrekotą pipirais ir druska, o mėsą gerai ištrynkite iš visų pusių. Apšlakstykite mėsą aukštos temperatūros alyvuogių aliejumi.
- Gerai pašildykite keptuvę.Įdėkite mėsą ir kepkite ant stiprios ugnies maždaug 5 minutes iš vienos pusės.Būkite kantrūs. Neverskite jo anksčiau laiko.
- Apverskite mėsą ir kepkite dar 5–7 minutes ant vidutinės ugnies.Jautieną perkelkite į lėkštę, uždenkite folija ir palikite gulėti 5–7 minutes.Norėdami išvengti kruvinos mėsos, galite pailginti kepimo laiką arba perkelti jautieną į foliją ir visiškai paruošti ją orkaitėje. Skanaus!
- Susijusios kategorijos:

Jautienos antrekoto pjausnys 260 g
Jautienos antrekoto pjausnys yra paruošiamas iš atšaldytos jautienos antrekotinio apvalainio, kuris gaunamas išpjovus ilgojo nugaros raumens (lot. longissimus dorsi) dalį esančią šalia sprando. Antrekotą sudaro keli raumenys, todėl kiekvienas sluoksnis turi skirtingus skonius, poskonius ir tekstūrą. Antrekoto akis arba širdis, bei antrekoto karūna arba kepurė, kuri pasižymi ypač minkšta tekstūra. Be druskos. Baltymų šaltinis. 100% jautiena.
- Description
- Reviews (0)
- Pristatymo sąlygos
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | Jautienos antrekoto pjausnys |
100 g vidutiniškai: | |
Energetinė vertė: | 265 kcal / 1098 kJ |
Riebalai: | 21,3 g |
Sočiosios riebalų rūgštys: | 8,991 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Cukrus: | 0 g |
Baltymai: | 18,2 g |
Druska: | 0 g |
PAKUOTĖS SVORIS, G: | 260 |
EAN | 4779020820245 |
LAIKYMO TEMPERATŪRA: | 0 0 C – +4 0 C |
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: | 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. |

Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Jautienos antrekoto pjausnys 260 g” Atšaukti atsakymąUžsakymai yra pateikiami nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.
Užsakymų pristatymai yra vykdomi darbo dienomis nuo pirmadienio iki penktadienio.
Priklausomai nuo pristatymo vietos užsakymas jus pasieks per 24-36 val. nuo išsiuntimo iš mūsų sandėlių.
Užsakymai pateikti penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį bus paruošti ir išsiųsti per pirmadienį arba antradienį.
Kai užsakymas bus išsiųstas, gausite automatinį pranešimą su sekimo informacija bei numatomu pristatymo laiku el. paštu bei trumpąją žinute.
Kiekvienas užsakymas reikalaujantis temperatūrinio rėžimo yra pateikiamas termoizoliacinėje dėžėje, tokiu būdu yra užtikrinama, kad temperatūra viso pristatymo metu išliktų nepakitusi. Dėl šviežio gaminio ypatybių, gavus užsakytas prekes, svarbu kaip įmanoma skubiau padėti laikyti vėsiai.

Jautienos antrekotas kaina
- Autorius: Evelina
- Komentarai: 0
Ar žinojote, kad steikas ir antrekotas skiriasi? Net tikri profesionalai mažai žino, kaip juos atskirti.
Antrekotas- (prancūziškai: entre - tarp, ir cote- šonkaulio). Klasikinėje Prancūzijos virtuvėje, gaminama antrekotas tik iš Charolės veislės iškastruoto mėsinio buliuko skerdienos mėsos. Mėsa išpjauta iš nugarinės tarp stuburo ir šonkaulių. Pirkdami tikrąją antrekotą,iškepus gausite sultingos mėsos skonį. Mano mėgstamiausia jautienos antrekota su vyno padažu.
2 jautienos kepsniai
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
3 šaukštai sviesto
3 šaukštai raudono vyno
1 kubelio jautienos sultinio
Jautienos kepsnį gerai ištrinti iš abiejų pusių su druska ir pipirais.
Įkaitinti keptuvę ant aukštos ugnies. Į keptuvę įdėti 2 šaukštus sviesto. Sumažinti ugnį iki vidutiniškai stiprios, kai sviestas ištirpsta, į keptuvę įdėti kepsnius. Kepti 3 minutes iš abiejų pusių. Galite kepti daugiau, jeigu norite.
Išimkite kepsnius iš keptuvės. Suberkite į keptuvę česnakus ir pakepinkite, kol įgaus gelsvos spalvos. Įpilkite raudono vyno ir mediniu šaukštu, viską gerai išmaišykite.
Sumažinti ugnį ir į keptuvę įpilkite 150 ml. vandens,įdėkite jautienos sultinio, virkite kol skysčio sumažės per pus. Įmaišykite likusį sviestą, kol jis ištirps.
Norėdami pateikti ,supjaustyti kepsnius ir užpilti padažą.
Papuošti šviežiomis petražolėmis ir patiekti su keptomis bulvėmis, bei šviežiomis daržovėmis. Galima patiekti su salotomis
- Susijusios kategorijos:
- Konservavimo receptai
Jautienos antrekotas, 30 eur/kg
Jautienos antrekotas – sodraus skonio, sultingas ir švelnus pjausnys. Tai ypač gardus kepsnys tiems, kas nori be didelių pastangų ir laiko sąnaudų sužibėti kulinariniais sugebėjimais – kadangi mėsa yra marmurinė, riebaliniai sluoksneliai jai suteikia ypatingą skonį ir tekstūrą, belieka apsiginkluoti druska ir pipirais. Pjaunamas iš priekinės nugarinės dalies, tarp 6 ir 12 šonkaulių po stuburu. Rekomenduojame kepti steikus. Kad ir kokį būdą pasirinksite – grilį, keptuvę ar orkaitę – gausite puikaus skonio mėsos kepsnį. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 54°C iki 57°C
Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes. Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.
Kategorija: Kepsniai
- Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
- Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
- Pakuotė - vakuumo maišelis.
- Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę - per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
- Pakuotės grynasis svoris - 0,5 - 0,8 kg.
- Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.