pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Orkaitėje kepta įdaryta cukinija: gardus ir sveikas patiekalas

Orkaitėje kepta įdaryta cukinija: gardus ir sveikas patiekalas

Raugintų Kopūstų Sriuba: Tradicinis Receptas

Raugintų Kopūstų Sriuba: Tradicinis Receptas

Keptos Veršienos Smegenėlės: Gurmaniškas Receptas

Keptos Veršienos Smegenėlės: Gurmaniškas Receptas

Rankų Darbo Muilo Receptai su Kokosų Aliejumi

Rankų Darbo Muilo Receptai su Kokosų Aliejumi

Ką Valgyti Po Treniruotės Kultūrizmui: Viskas, Ką Turite Žinoti

Ką Valgyti Po Treniruotės Kultūrizmui: Viskas, Ką Turite Žinoti

Valgomieji žirniai: baltymų šaltinis ir nauda sveikatai

Valgomieji žirniai: baltymų šaltinis ir nauda sveikatai

Kaip virti mėsines dešreles: receptai ir patarimai

Kaip virti mėsines dešreles: receptai ir patarimai

Lietiniai blynai su džiovintais grybais: receptas ir gaminimo paslaptys

Lietiniai blynai su džiovintais grybais: receptas ir gaminimo paslaptys

Charlie Pizza: Skaniausia Pica Alytuje ir Visoje Lietuvoje

Charlie Pizza: Skaniausia Pica Alytuje ir Visoje Lietuvoje

Kalakutienos ir jautienos kotletų receptai: patarimai ir gudrybės

Kalakutienos ir jautienos kotletų receptai: patarimai ir gudrybės

Kaip Kepti Baravykus Svieste: Klasikinis Receptas

Kaip Kepti Baravykus Svieste: Klasikinis Receptas

Kaip marinuoti veršienos kumpį

Neturiu galimybės labai dažnai lepintis veršienos kumpiais, todėl daug įgūdžių šiame reikale tikrai neturiu itin daug, pamėginau sausą marinatą, šiek tiek bijojau, kad nesigautų sausas kepsnys, bet mėsa gavosi labai minkšta, sultinga bei trapi.

Kaip marinuoti veršienos kumpį