pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Armėniška duona su žolelėmis: receptas ir tradicijos

Armėniška duona su žolelėmis: receptas ir tradicijos

Tobuli sveiki blynai: paprasti receptai ir gaminimo paslaptys

Tobuli sveiki blynai: paprasti receptai ir gaminimo paslaptys

Gardūs mėsos kukuliai: receptai ir patarimai

Gardūs mėsos kukuliai: receptai ir patarimai

Tinkamiausia mėsa burgeriams: kaip išsirinkti ir paruošti?

Tinkamiausia mėsa burgeriams: kaip išsirinkti ir paruošti?

Kaip Kepti Karamelizuotus Svogūnus

Kaip Kepti Karamelizuotus Svogūnus

Višta ir Kiaušinis: Istorija, Mokslas ir Filosofija

Višta ir Kiaušinis: Istorija, Mokslas ir Filosofija

Kas yra vegetariška mityba?

Kas yra vegetariška mityba?

Šokoladiniai Saldainiai su Siurprizu: Istorija ir Dabartis

Šokoladiniai Saldainiai su Siurprizu: Istorija ir Dabartis

Naminiai kūčiukai: tradicinis receptas ir geriausi patarimai

Naminiai kūčiukai: tradicinis receptas ir geriausi patarimai

Karšti Mėsos Patiekalai: Receptai Su Nuotraukomis

Karšti Mėsos Patiekalai: Receptai Su Nuotraukomis

Duonos ir kepinių krepšelis su dangčiu: stilingas ir praktiškas pasirinkimas

Duonos ir kepinių krepšelis su dangčiu: stilingas ir praktiškas pasirinkimas

Sultinga vištiena: Geriausi marinatai kepimui

Sultinga vištiena: Geriausi marinatai kepimui

Skrudinti sumuštiniai: gardūs ir greitai paruošiami

Skrudinti sumuštiniai: gardūs ir greitai paruošiami

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Ūkininkas parduoda mėsą

Aš vištas auginu, paskerdžiu, nupešu, o dukra Rasa jas ir kiaušinius dukart per savaitę veža parduoti į Vilnių Žvėryno ir Pašilaičių ūkininkų turgelius.

Ūkininkas parduoda mėsą

Bulvių patiekalai su faršu: receptai šeimos stalui

Bulvių patiekalai su faršu: receptai šeimos stalui

Tinginių balandėliai: lengvas ir skanus receptas kiekvienai dienai

Tinginių balandėliai: lengvas ir skanus receptas kiekvienai dienai