pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Pomidorų padažas su abrikosais ir razinomis: receptas

Pomidorų padažas su abrikosais ir razinomis: receptas

Guliašo sriuba su jautiena: šildanti ir soti sriuba

Guliašo sriuba su jautiena: šildanti ir soti sriuba

Vytinta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Vytinta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Jautienos Išpjovos Steikas: Restorano Lygio Patiekalas Jūsų Namuose

Jautienos Išpjovos Steikas: Restorano Lygio Patiekalas Jūsų Namuose

Gardus Velykinis tortas: receptai, kurie taps šeimos tradicija

Gardus Velykinis tortas: receptai, kurie taps šeimos tradicija

Naminiai saldžiarūgščiai agurkai: traškūs ir aromatingi

Naminiai saldžiarūgščiai agurkai: traškūs ir aromatingi

Sumuštinis su sūriu: maistinė vertė ir sudedamosios dalys

Sumuštinis su sūriu: maistinė vertė ir sudedamosios dalys

Ritos Šilienės virtuvė: atraskite naujus skonius

Ritos Šilienės virtuvė: atraskite naujus skonius

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

Tobula kepta sprandinė gabale: paprastas receptas

Tobula kepta sprandinė gabale: paprastas receptas

Kepenų cirozė: ką valgyti sergant šia liga

Kepenų cirozė: ką valgyti sergant šia liga

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Moliūgų Saldainiai su Obuolių Sultimis: Receptas ir Patarimai

Moliūgų Saldainiai su Obuolių Sultimis: Receptas ir Patarimai

Vilnius: Lietuvybės ir Kasdienybės Atspindžiai Žymių Žmonių Akimis

Vilnius: Lietuvybės ir Kasdienybės Atspindžiai Žymių Žmonių Akimis

Kaip valgyti riešutus ir kokia jų nauda?

Kaip valgyti riešutus ir kokia jų nauda?

Skanūs Kepiniai iš Miltų: Nuo Pyragų iki Duonos

Skanūs Kepiniai iš Miltų: Nuo Pyragų iki Duonos

Argano ir Moringų Aliejų Nauda Plaukams

Argano ir Moringų Aliejų Nauda Plaukams

Kaip virti supjaustytą šaltienę: tradicinis receptas ir patarimai

Kaip virti supjaustytą šaltienę: tradicinis receptas ir patarimai