Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.
Pagardinti kepsniai greitai kepami keptuvėje, dideliu šilumos kiekiu, iš abiejų pusių iki auksinės spalvos, po to mes pereiname į kepimo skardą, dengiame alyvos mišiniu ir įdėkite įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę 5-7 minutes arba kol žuvis bus visiškai paruošta.